Vedetele care și-au unit destinele în anul 2019! Cine a gafat și cine a arătat spectaculos la altar

Vedetele care și-au unit destinele în anul 2019! Cine a gafat și cine a arătat spectaculos la altar
Vedetele care și-au unit destinele în anul 2019! Cine a gafat și cine a arătat spectaculos la altar

Anul 2019 a fost unul prosper în ceea ce privește nunțile.

Atât pe plan autohton, cât și peste hotare, mai multe cupluri celebre au decis să meargă la altar în acest an, iar noi, fanii, am putut să admirăm decoruri și ținute venite parcă de pe covorul roșu, de la marile gale de modă.

Printre perechile care au decis să-și jure iubire veșnică se află:

Adelina Pestriți și Virgil Șteblea care s-au căsătorit în iulie, anul curent, sunt părinții unei frumoase fetițe, Zenaida Maria.

Rochia de mireasă a Adelinei a fost trimisă din Barcelona, iar mireasa a realizat câteva modificări pentru a ajunge la produsul final, rochia mult apreciată de criticii de modă. Coronița și voalul aparțin aceluiași brand, o casă de modă catalană (care se regăsește și în București, pe calea Victoriei), iar buchetul a fost unul nonconformist, alcătuit din kale vișinii. Tortul a fost unul spectaculos, realizat pe 5 etaje și decorat cu flori albe, însă intrarea tortului a fost una și maispectaculoasă- acesta a coborât din tavan la 00:00.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Gabriela Cristea și Tavi Clonda formează deja un cuplu de ceva timp, însă și-au spus „DA” pe 24 august. Aceștia au optat pentru o ceremonie religioasă restrânsă, iar la petrecere au avut doar 50 de invitați, apropiați de-ai cuplului.

Domnișoarele de onoare au fost, evident, fiicele lor Bella Victoria Margot şi Thea Iris Elena. Ținutele de gală nu au lipsit din peisaj deși petrecerea a fost categorisită ca un „garden party”, iar rochia de mireasă aleasă de Gabriela Cristea a atras atenția tuturor prin modelul delicat și rafinat.

Pe plan internațional, Jennifer Lawrence și Cooke Maroney sunt unul din cuplurile celebre care și-au unit destinele anul acesta.

Rochia miresei a fost semnată de o celebră casă de modă, care a conceput și rochiile Chiarrei Ferragni la nunta sa cu celebrul căntăreț de origine italiană, Fedez. Lista de invitati a fost una restrânsă, formată din doar 150 de persoane, dar care a cuprins nume grele din industrie precum Kris Jenner, Sienna Miller și Adele.

Nunta lui Justin Bieber cu Hailey Bieber (ex Baldwin) a fost unul dintre cele mai așteptate evenimente ale anului.

În urma unei căsătorii secrete în anul 2018, la New York, aceștia au decis să confirme zvonul o lună mai târziu. În 2019 a urmat nunta reală, unde au adunat 150 de invitați, ceremonia fiind una discretă. Fiica actorului Stephen Baldwin a arătat minunat în ținutele alese, însă nici mirele nu s-a lăsat mai prejos.



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

Ce lipsuri a avut Mirabela Dauer în copilărie. De ce mama și tatăl său nu au participat mai des la spectacolele sale? "Mama mea a venit de două ori în viața mea, tata niciodată!"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies