Fiica lui Giani Kiriţă suferă crunt din cauza incendiilor din Australia: „Doamne, ai milă de animale, că de oameni ai degeaba”

Fiica lui Giani Kiriţă suferă crunt din cauza incendiilor din Australia: „Doamne, ai milă de animale, că de oameni ai degeaba”
Fiica lui Giani Kiriţă suferă crunt din cauza incendiilor din Australia: „Doamne, ai milă de animale, că de oameni ai degeaba”

Fiica lui Giani Kiriţă suferă pentru animalele care au pierit în incendiile din Australia.

Fiica lui Giani Kiriţă suferă pentru animalele dispărute în Australia. Jumătate de miliard de animale au murit în incendiile care distrug Australia începând din luna septembrie până în prezent, a anunțat presa australiană. Roxana Kiriţă, care este o mare iubitoare de animale, urmăreşte cu sufletul la gură ştirile despre incendiile apocaliptice de la Antipozi.( vezi ce spune Bianca Drăguşanu despre relaţia ei cu Giani Kiriţă)

Citeste si: Dezvăluiri uluitoare despre Giani Kiriță! Cum a făcut fostul mare fotbalist primele Sărbători de Iarnă după ce a fost părăsit de tatăl lui! ”Avea doar trei ani, nu înțelegea ce se petrece”! EXCLUSIV

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

"Cât de trist!", a postat Roxana la ştirea care a anunţat dispariţia a 500 de milioane de animale în incendii.

După ce a văzut un material video în care un urs koala a fost salvat dintr-o pădure în flăcări, Roxana a scris: „Doamne, ai milă de animale, că de oameni ai degeaba”. presă au apărut imagini înfiorătoare cu animale care au căutat cu disperare să se salveze din calea flăcărilor, dar n-au reuşit.

Fiica lui Giani Kiriţă suferă din cauza incendiilor din Australia. Au fost evacuate peste 100.000 de persoane

De la începutul sezonului incendiilor, în septembrie, 23 de persoane au murit. Zeci de alte persoane sunt date dispărute, mai mult de 1.300 de case au ars. O suprafaţă de două ori mai mare decât Belgia a ars.  Turiştii şi locuitorii din sud-estul ţării şi-au abandonat cazările şi locurile de vacanţă. 

Autostrăzile care leagă oraşele de coastă de Sydney şi alte mari oraşe au fost blocate de lungi şiruri de maşini. 

Starea de urgenţă a fost decretată în sud-est-ul insulei-continent, regiunea cea mai populată, şi ordinul de evacuare a fost dat vineri pentru mai mult de 100.000 de persoane din trei state.  

 



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Roxana Kiriţă şi-a speriat părinţii pentru că a procedat ca Alexandra, fata ucisă la Caracal: “Când le spuneam că iau un taxi şi mai rău se îngrozeau”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies