Cum se menține Victoria Silvstedt la 45 ani. Supermodelul a fost surprins în ipostaze INCENDIARE pe plajă

Cum se menține Victoria Silvstedt la 45 ani. Supermodelul a fost surprins în ipostaze INCENDIARE pe plajă
Cum se menține Victoria Silvstedt la 45 ani. Supermodelul a fost surprins în ipostaze INCENDIARE pe plajă

Supermodelul devenit femeie de afaceri, Victoria Silstedt nu este numai frumoasă ci și deșteaptă. Cu afaceri de succes, cifre de afaceri de milioane, fondatoarea brand-urilor bine cunoscute arată senzațional la vârsta sa.

La fel ca toate vedetele, Victoria Silvstedt este plecată în vacanță, într-o țară caldă pentru a evita frigul din Suedia, țara unde aceasta își desfășoară majoritatea activităților. Focoasa blondă, fost iepuraș Playboy, se află în Saint Barthélemy, o insulă din Marea Caraibelor, unde multe vedete și-au organizat vacanțele de-a lungul anilor trecuți datorită hotelurilor luxoase și a restaurantelor exclusiviste prezente pe insulă.

Citeste si: Lygia Alexandrescu: Minus 3 Kg- Dieta de recuperare dupa Sarbatori

Chiar dacă anul acesta va împlini 46 ani, iepurașul Playboy arată ca la 20! Are un corp perfect sculptat, fără pic de grăsime sau celulită, motiv pentru care cred că toate o invidiem. Aceasta a fost surprinsă de paparazzi la plajă purtând întâi cun costum de culoarea pielii care îi scotea în evidență formele apetisante, ca apoi, ziua următoare, să aleagă unul mai îndrăzneț, galben neon.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Nu îi putem găsi nici măcar un defect, așa că, ce dietă urmează supermodelul?

Aceasta declară pentru o publicație celebră că nu se abține de la mâncare. Chiar din contră, îi place foarte tare să mănânce și nu ar putea să aibă o dietă bazată pe sucuri. Bea un pahar de vin în fiecare seară și, mai mult decât atât, iubește deserturile!

Citeste si: Dieta minune care te scapă SUPER RAPID de kilogramele nedorite

„În primul rând, iubesc să mănânc. Nu sunt fata care bea doar sucuri verzi 24/7. Trebuie să mănânc desert zilnic, mai ales ciocolată. Și, până la urmă, ce e aia o seară în care nu bei un pahar de vin? Oricum, încerc să evit carbohidtrații, mai ales înainte de o ședință foto. De asemenea, încerc să limitez cantitatea de carne de vittă pe care o consum. Cred că poți să-mi descrii dieta ca fiind una mediteraneeană, sățioasă și, cumva, bazată pe legume.”

Declară focoasa blondă.

Citeste si: Cum a slăbit Catherine Zeta-Jones, soția lui Michael Douglas

În ceea ce privește sportul, îi place să facă exerciții și încearcă să ia cât mai multe vitamine pentru a-și stimula organismul, mai ales că are și propriul brand. Pielea și părul sunt întreținute tot cu ajutorul vitaminelor și a tratamentelor ocazionale.

„În privința fizicului meu, încerc să iau foarte multe vitamine pentru păr și piele. Iubesc să fac exerciții afară,  exerciții precum yoga sau pilates din când în când. Prefer să ies la alergat afară decât să merg la sală,” adaugă Victoria, care are la activ peste 500 coperte de reviste celebre.

foto: Instagram, Hepta.



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

Transformarea incredibilă a lui Adele, după ce a slăbit mai bine de 20 de kilograme

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies