Afla cine va prezenta „Survivor Romania”!

Afla cine va prezenta „Survivor Romania”!
Afla cine va prezenta „Survivor Romania”!

Nu pierdeti astazi, de la ora 15:00, „Teo Show”! Prezentatorul sau prezentatoarea reality-ului va veni in platoul emisiunii!

Pregatirile pentru cea mai intensa competitie a anului 2020 sunt in toi, concurentii au inceput sa stranga randurile,  iar curiozitatea este maxima in ceea ce priveste prezentatorul/prezentatorea emisiunii!

Misterul se va dezlega chiar astazi, la „Teo Show”! Cel sau cea care va pleca alaturi de concurenti in Republica Dominicana va veni in platoul emisiunii si va raspunde tirului intrebarilor adresate de Teo si Bursucu!

Citeste si: Cristina Sișcanu, Lino Golden și Grațiela Teohari Duban încheie lista concurenților vedetă de la “Survivor România”

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Elena Ionescu a spus "Da" provocarii "Survivor Romania"

Citeste si: Surpriza sexy de la Survivor România! Ruby își va etala în premieră noile silicoane în Dominicană!

Nu ratati astazi, de la ora 15:00, o editie „Teo Show” plina de dezvaluiri, fiti cu ochii pe „Teo Show” si aflati cine va prezenta show-ul „Survivor Romania”!



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

Ce lipsuri a avut Mirabela Dauer în copilărie. De ce mama și tatăl său nu au participat mai des la spectacolele sale? "Mama mea a venit de două ori în viața mea, tata niciodată!"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Mădălina Pamfile, încătușată și dusă la INML după ce a fost prinsă băută la volan

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies