Ana Maria Barnoschi, ipostaze fierbinți pe plajele din Vietnam! FOTO

Ana Maria Barnoschi, ipostaze fierbinți pe plajele din Vietnam! FOTO
Ana Maria Barnoschi, ipostaze fierbinți pe plajele din Vietnam! FOTO

Cunoscuta vedetă Kanal D și iubitul ei, Marian, se relaxează zilele acestea în exoticul Vietnam, unde au parte de o vacanță de vis.

Cunoscuta vedetă Kanal D și iubitul ei, Marian, se relaxează zilele acestea în exoticul Vietnam, unde au parte de o vacanță de vis, cei doi alegând în mod regulat destinații de cinci stele, cu soare, plajă și peisaje magnifice. 

Citeste si: Ana-Maria Barnoschi, atractia copiilor la castingul pentru “Roata Norocului”

Evident, Ana Maria a tăiat respirația asistenței cu formele ei sexy, postând apoi un set de fotografii sugestive, care au adunat instant sute de like-uri și complimente din partea admiratorilor pe care prezentatoare îi are în mediul online.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

 

 

 

 

 



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Ana-Maria Barnoschi, experienţă de coşmar! I-au căzut extensiile după două zile şi a cerut banii înapoi! "Nu mi se pare normal să le monteze în halul ăla" VIDEO!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies