Tu ce cadouri îi faci copilului tău? 10 idei de cadouri!

Tu ce cadouri îi faci copilului tău? 10 idei de cadouri!
Tu ce cadouri îi faci copilului tău? 10 idei de cadouri!

Într-o multitudine de jucării, jocuri, hăinuțe și alte accesorii pentru cei mici, sarcina de a alege cadoul potrivit pentru copilul tău devine o adevărată provocare. Înainte să alergi prin magazine, poți începe prin a consulta oferta disponibilă pe internet, mai ales dacă știi orientativ ce anume cauți.

Copiii adoră jucăriile, astfel că darul pentru copilul tău trebuie să conțină măcar una, cât de mică. Pe lângă ea, poți adăuga jocuri educative, haine, obiecte de folosință, precum un rucsac sau piesele lego care îi vor dezvolta creativitatea.
Iată câteva sfaturi în alegerea cadourilor pentru copilul tău:

Idei de cadouri pentru fetițe

Întotdeauna încă o păpușă

Dacă fiica ta are deja o întreagă colecție de păpuși acasă, încă una va fi motiv de bucurie pentru ea. Ai grijă să fie ceva diferit, căci nu există copil căruia să-i placă să primească aceeași jucărie sau una asemănătoare. Poți alege una dintre păpușile papuși Gorjuss pe care le găsești disponibile online, pe jadflamande.ro. În diferite culori și cu numeroase accesorii atașate, va fi cadoul ideal pentru fetița ta.

Un rucsac colorat

Dacă știi ca are un personaj preferat din desene animate, atunci îmbină utilul cu plăcutul. Un rucsac colorat cu forma lui Minnie sau a Doctoriței Plușica ar putea fi darul ideal pentru ea. Dacă este de vârsta grădiniței îi va fi de folos când va reveni printre copii, iar dacă este mai mare, orientează-te asupra unui ghiozdănel potrivit pentru vârsta pe care o are.


O trusă de machiaj pentru copii
Fetițele adoră să se machieze, mai ales dacă o vede zilnic pe mama făcând acest lucru. Îi poți cumpăra propria ei trusă de farduri specială pentru copii.

Un microfon cu baterii

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Se visează artistă? Atunci un microfon cu baterii, eventual și cu o boxă mică atașată o va face fericită.

Un mini-set de bucătărie

Oale, pahare, veselă și aragaz în miniatură? Astfel de obiecte sunt tot mai populare prin magazinele de jucării, astfel că un mini-set de bucătărie i-ar putea schimba totul modul în care obișnuiește să se joacă fetița ta. În plus, ar putea fi o activitate de făcut împreună, în același timp, când mama chiar gătește, iar fiica va găti și ea jucându-se.

Idei de cadouri pentru băieți

Mașina cu telecomandă

Niciun copil nu va spune nu unei mașini cu telecomandă, cu care să se joace ore în șir prin casă sau prin parc, atunci când vremea îi permite. Ia-i o mașină cu telecomandă băiețelului tău, chiar dacă are deja o întreagă colecție.

Jocuri cu eroii lui preferați

Citește și: Bianca Mândru, schimbare radicală de look. Cum arată fosta concurentă de la ”Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: "Ne îndreptăm spre Al Treilea Război Mondial". Avertismentul sumbru al unui fost lider mondial- stirilekanald.ro

Fie că vorbim de puzzle-uri, fie de un joc pe calculator, copiii sunt înnebuniți după personaje din desene animate și vor să le aibă pe ale lor, acasă.
Un instrument muzical de jucărie
O chitară, un set de tobe sau chiar o orgă pentru puștiul tău talentat, care iubește muzica. Singurul risc va fi zgomotul mult prea puternic, dar pentru bucuria lui merită orice.

O kendama

Dacă acest joc se află printre preferințele băiețelului tău, cumpără-i o nouă kendama. Deși pare o simplă jucărie, aceasta îi dezvoltă abilitățile și capacitatea de concentrare.

Lego

Multe piese mici din care să poată construi diverse obiecte. Dacă puștiul tău e migălos și îi place să își pună mintea la contribuție pentru a pune cap la cap piesele unui lego, atunci oferă-i această plăcere. Se găsesc în variante mari, dar și foarte mici, pentru copiii trecuți de 7 ani.

În general, copiii se bucură la orice jucărie, astfel că sunt puține șanse ca cel mic să nu fie fericit atunci când își va primit cadoul. În cazul în care își dorește ceva în mod special, atunci ar fi bine să nu fie dezamăgit, atâta vreme cât cerința lui se încadrează în bugetul familiei.



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Ce lipsuri a avut Mirabela Dauer în copilărie. De ce mama și tatăl său nu au participat mai des la spectacolele sale? "Mama mea a venit de două ori în viața mea, tata niciodată!"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies