Adelina Pestrițu își curăță tenul cu nisip vulcanic! Vezi ce tratamente face și pentru corp!

Adelina Pestrițu își curăță tenul cu nisip vulcanic!  Vezi ce tratamente face și pentru corp!
Adelina Pestrițu își curăță tenul cu nisip vulcanic! Vezi ce tratamente face și pentru corp!

Adelina Pestrițu își curăță tenul cu nisip vulcanic. Vezi ce tratamente face și pentru corp de la începutul anului.

Adelina Pestrițu afișează de fiecare dată un ten curat, fin și strălucitor, iar un mare merit în acest sens îl au tratamentele de curățare profesională și super hidratare pe care le urmează la un centru din Bucureşti. Vedeta le-a prezentat fanilor pe social media ritualul de înfrumusețare care îi alungă orice urmă de impurități sau de oboseală de pe chip.

Adelina începe seria de tratamente printr-un gomaj special, extrem de eficient, cu nisip vulcanic, un tratament profesional pe care medicul său îl efectuează pentru a înlătura impuritățile și a lăsa pielea perfect curată.

Urmează sterilizarea cu înaltă fecvență, aplicarea unei fiole specifice cu un ser bogat în nutrienți, apoi, masaj și mască calmantă.

Efectul este de purificare și de îndepărtare a comedoanelor cu rezultat imediat de luminozitate. Pielea curată este acum pregătită pentru următorul pas: hidratarea profundă. Pentru această etapă, Adelina face de fiecare dată tratamentul de super-hidratare, cu efect de redensifiere a pielii, fermitate și suplețe, cu ajutorul unei folii cu colagen.

Tenul este întinerit și redensifiat, vizibil mai luminos și fresh.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Cele mai tari haine ale Adelinei Pestritu! Vedeta e înnebunită după modă

Adelina Pestrițu își curăță tenul cu nisip vulcanic. Vedeta urmează și tratamente de remodelare și fermitate corporală

Adelina Pestrițu urmează și tratamente de remodelare și fermitate corporală. În aceeași zi în care a efectuat tratamentele faciale, vedetei i-a fost aplicată procedura de dublă dermo lipo-aspirație pe picioare pentru un efect de tonifiere. Rezultatul este posibil prin acțiunea curentului galvanic, ce ajută la penetrarea în profunzime, prin ionizare, a ingredienților din serul de fermitate aplicat.

Citeste si: Vrei să ştii cu ce se ocupă cu adevărat soţul Adelinei Pestriţu? Uite ce afacere îi aduce bani frumoşi tânărului!

Conform studiilor efectuate, se obține o piele mai fermă, mai netedă, o musculatură mai bine definită, celulita este diminuată și se pot pierde peste 2 cm în talie sau în zona coapselor.



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

Adelina Pestrițu, declarație uimitoare: „Dacă e să vorbim despre alte femei în apropierea soțului...”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies