Esti invitata la un botez in viitorul apropiat? Iata 3 rochii in care vei arata superb! 

Esti invitata la un botez in viitorul apropiat? Iata 3 rochii in care vei arata superb! 
Esti invitata la un botez in viitorul apropiat? Iata 3 rochii in care vei arata superb! 

Speram ca anul 2020 sa fie unul cat mai bun pentru voi si sa fiti invitate la cat mai multe evenimente unde va puteti simti bine alaturi de toti cei dragi

De aceea, este bine sa aveti in permanenta garderoba pregatita, pentru ca niciodata nu stiti cand la ce fel de eveniment veti fi invitate: nunta, botez, o aniversare, o zi de nastere si asa mai departe. In garderoba voastra ar trebui sa existe minim trei rochii diferite, pe care sa le puteti purta in orice moment al zilei si in orice loc ati fi invitate. O rochie eleganta de zi, una de seara si o rochie deosebita pentru ocazii speciale.

Cu putina imaginatie, aceste rochii pot fi purtate nu doar o data. Le puteti accesoriza diferit sau le puteti adauga o esarfa spre exemplu si astfel veti obtine o rochie noua. 

In cazul in care vreti sa achizitionati rochii deosebite pentru botez, cel mai bine este sa le comandati dintr-un magazin online. Oferta este mult mai bogata intr-un astfel de magazin si de cele mai multe ori, preturile sunt prietenoase, astfel ca s-ar putea sa faceti si putina economie. 

In general, aveti de ales intre rochii de botez scurte, lungi si midi. In primul rand, lungimea o veti alege in functie de locatia unde se va desfasura botezul. De exemplu, pentru o locatie speciala, exclusivista, cu un numar mare de invitati, cel mai indicat ar fi o rochie lunga. Pentru o petrecere restransa, la care sunt invitati in special familia si prietenii apropiati, puteti opta pentru o rochie midi, care este eleganta, insa nu la fel de ,,pretentioasa” ca o rochie lunga. 

Iar daca nu stiti ce fel de modele ati putea alege, in continuare o sa va prezentam trei rochii de botez de la InPuff pe care cu siguranta le veti aprecia si pe care o sa vreti sa le aveti cat mai repede in garderoba. Sunt rochii de lungimi diferite, astfel incat sa puteti sa alege exact ceea ce va place. 

Rochia Atmosphere crem de seara scurta cambrata cu o maneca si detaliu deosebit pe o parte se potriveste perfect anotimpului rece. Este o rochie cu decolteu in V, intr-o culoare deosebita, ce se inchide la spate cu un fermoar. Una dintre maneci este trei sferturi, iar cealalta este decorata cu un detaliu superb, realizat din voal si decorat cu un accesoriu argintiu. 

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Daca va doriti o rochie midi intr-o culoare perfecta pentru un eveniment cum este botezul, va recomandam Rochia MBG bordo de ocazie midi conica din catifea cu volan in talie si maneca lunga. Partea superioaraa rochiei este realizata din tulle brodat deosebit, iar fusta din catifea ce se leaga cu  o funda in talie. 

Si ultima recomandare, Rochia de lux bej si negru cu pene, se potriveste perfect pentru un botez organizat intr-o locatie deosebita.

Este o rochie tip sirena in care va garantam ca o sa va simtiti foarte bine si care cu siguranta va atrage multe complimente. 

 

In final, am vrea sa stim care dintre aceste rochii ti-au atras atentia cel mai mult si pe care ai purta-o la un botez. 



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Gina Bradea, mesaj pentru urmăritorii care au judecat-o în momentul în care a fost în spital. “E cumplit ceea ce mi s-a întâmplat. Nu doresc să ajungeți pe patul unui spital.”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Mesajul postat de Doinița Oancea în ziua în care Lora și Ionuț Ghenu au devenit oficial soț și soție: „Să nu vă puneți măști și filtre”

Alin Oprea a rupt tacerea la "Follow us" si a spus cati bani trimitea lunar la Londra fostei sale sotii, Larisa Uta: "Facand un calcul in aceasta perioada, media a fost de peste 4200 euro pe luna"

Halit Özgür Sari, protagonistul noului serial turcesc „Inimă rebelă”, pasiune nebănuită! Iată cu ce se ocupă celebrul actor când nu este pe platourile de filmare

Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon


Cookies