Adela Popescu și Radu Vâlcan se mută în casă nouă! "Mi se pare important să existe o comunitate"

Adela Popescu și Radu Vâlcan, se mută în casă nouă!
Adela Popescu și Radu Vâlcan, se mută în casă nouă!

Adela Popescu și Radu Vâlcan au declarat că se vor muta în casă nouă! Aceștia s-au ocupat deja de toate treburile, iar această schimbare poate fi doar benefică, dar fiind faptul că deja au planificat și organizat design-ul întregii case.

Din fericire, familia cuplului Adela Popescu și Radu Vâlcan este acum formată din patru persoane, motiv pentru care cei doi au decis să renunțe la vechea locuință, în favoarea unei case puțin mai spațioase. Andrei și Alexandru- cele două minuni ale fericiților părinți, sunt în creștere, iar mami și tati au decis că aceștia au nevoie de mai mult spațiu.

Adela Popescu și Radu Vâlcan, se mută în casă nouă!
Adela Popescu și Radu Vâlcan, se mută în casă nouă!

Din fericire, schimbarea nu a fost una radicală, pentru că noua casă se află la o stradă distanța de cea în care locuiesc acum, motiv pentru care băieții sunt deja obișnuiți cu locul.

Citeste si: Adela Popescu și-a retras băiețelul cel mare de la grădiniță. Motivul pentru care a luat această decizie

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Cum va arăta casa celor doi?

Adela Popescu a declarat, pentru Libertatea, că singura diferență între cele două case este spațiul- cea nouă va fi o casă normală, însă puțin mai spațioasă.

„Casa în care ne mutăm are trei dormitoare, living, o mansardă, bucătărie, adică nu este vreo vilă cu 20 de dormitoare, 40 de băi și 5.000 mp de curte. Nu, este o casă normală, un pic mai spațioasă decât cea în care locuim acum, un pic mai bine împărțită și atât. Ne-am dorit să fie într-un cartier cu mai multe case, astfel încât să existe o zonă securizată în care să se poată juca micuții noștri cu cei ai vecinilor.
Mi se pare important să existe o comunitate. E tot în zonă, la o stradă de cea în care locuim acum” a relatat Adela Popescu. 

Adela Popescu și Radu Vâlcan, se mută în casă nouă!
Adela Popescu și Radu Vâlcan, se mută în casă nouă!

Citeste si: Imagine de senzatie cu Adela Popescu! "Cate nu ati trecut macar o data prin asta?"

Mai mult decât atât, ca în fiecare familie, fiecare membru și-a dorit ceva de la noua casă, motiv pentru care Radu Vâlcan și Adela Popescu au trebuit să găsească un spațiu care să satisfacă nevoile tuturor membrilor: un cartier liniștit, pentru copii, unde să se

poată juca, o bucătărie pentru Radu, care este pasionat de gătit și un dressing mare și încăpător, pentru Adela. „Radu își dorește foarte mult o bucătărie cu o insulă mare, pentru că el este pasionat de gătit și în fiecare seară îmi spune: „Uite, dacă eram acum la insula noastră din casa cealaltă, cum găteam eu? Ce pregăteam eu?” adaugă prezentatoarea TV.

Adela Popescu și Radu Vâlcan, se mută în casă nouă!
Adela Popescu și Radu Vâlcan, se mută în casă nouă!

Citeste si: Adela Popescu și Radu Vâlcan au luat decizia! Ce NUME neașteptat au ales pentru cel de-al doilea copil



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

Adela Popescu şi soţul ei dorm separat

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies