7 motive pentru a trata parodontoza cu laser

7 motive pentru a trata parodontoza cu laser
7 motive pentru a trata parodontoza cu laser

Oricât de necesară ar părea versiunea tradițională chirurgicală în tratarea bolii parodontale, metoda clasică este adesea dureroasă, debilitantă și îndelungată.

Cu toate acestea, un nou protocol terapeutic ce folosește tehnologia laser, aplicat și în cabinetele clinicii Life Dental Spa, vă poate oferi o alternativă net superioară.

Iată așadar șapte beneficii ale tratării bolii gingivale cu laser.

Foarte mulți dintre români suferă de această afecțiune orală, aflându-se în unul dintre stadiile bolii parodontale, adică având de la gingivită până la parodontoză severă.

În timp ce boala ușoară a gingiilor, gingivita, poate fi corectată cu o igienă orală adecvată (periajul, folosirea corectă a aței dentare etc.), precum și prin detartrajul profesional, forma severă necesită un tratament mult mai elaborat.

Când apare parodontoza?


Parodontoza apare atunci când sănătatea gingiilor este neglijată atât de mult, încât inflamarea continuă a gingiilor poate determina, în cele din urmă, apariția așa-numitelor „buzunare” dintre gingii și dinți, care se vor umple cu placă, tartru și bacterii.

În timp, aceste buzunare vor deveni mai adânci, umplându-se cu și mai multe bacterii. Netratate, aceste infecții profunde vor provoca o pierdere de țesut moale și osos și, în final, vă veți pierde unul sau mai mulți dinți. În astfel de cazuri, în mod obișnuit, medicii stomatologi recomandă abordarea chirurgicală, dar, din păcate, asta este o procedură invazivă, dureroasă, iar timpul de recuperare este îndelungat.

Pe de altă parte, terapia laser, practicată și în clinica Life Dental Spa, vă oferă rezultate mult mai bune, este minim-invazivă, iar recuperarea cvasi-nulă, întrucât rezultatele se vor

vedea încă de la prima ședință.

Iată șapte beneficii ale utilizării terapiei laser în parodontoză!

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

1. Fără tăieturi. Terapia laser nu îți taie gingiile, așa cum se întâmplă în varianta chirurgicală, ceea ce elimină și nevoia de sutură.

2. Mai puțin disconfort. Majoritatea pacienților consideră că tratamentul cu laser este mult mai puțin dureros atât în timpul, cât și după procedură comparativ cu intervenția chirurgicală. Procedura cu laser este atât de blanda, încât 90% dintre pacienți nu necesită anestezice.

3. Procedură de scurtă durată. Terapia laser are nevoie de doar 2-3 ședințe de aproximativ 1 ora pentru a se finaliza, iar rezultatele benefice sunt vizibile inca de la prima sedinta.

4. Rezultate mult mai bune. Specialiștii Life Dental Spa recomandă tratamentul laser pentru că rezultatele se văd imediat și sunt de lungă durată. De fapt, 98% dintre pacienți rămân stabili la cel puțin cinci ani după procedură.

5. Puține restricții de dietă. LifeDentiștii noștri pot recomanda o dietă moale pentru câteva zile, dar, în cele mai multe cazuri, pacienții se simt suficient de sănătoși pentru a mânca orice imediat după procedură.

Citește și: Top 11 cele mai bune filme lansate în anul 2024, conform IMDb! Genuri variate pentru toți cinefilii- kanald.ro

Citește și: Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon- stirilekanald.ro

6. Timp scurt de recuperare. Recuperarea după intervenția chirurgicală poate dura între 2-4 săptămâni și adesea include umflături și dureri considerabile. Timpul de recuperare de după terapia laser este mai mic de 24 de ore, pacientii revenind la programul lor zilnic imediat.

7. Sigur pentru toți pacienții. Terapia laser este sigură pentru toți pacienții, inclusiv pentru cei cu probleme de sănătate precum diabetul, HIV, hemofilia sau cei care iau medicamente cum ar fi aspirina, femei insarcinate si care alapteaza.

Așadar, sfatul nostru, al specialiștilor Life dental Spa, este că nu merită să suferiți de durerile post intervenție chirurgicală pentru a vă trata boala gingiilor. Luați în considerare cele șapte beneficii ale tehnologiei laser și programați-vă pentru un consult în unul dintre cabinetele noastre și, începând cu luna februarie 2020, ne găsiți și în noua clinică din zona Victoriei, strada Frumoasa.

 



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

4 modele de saboți ortopedici care nu se vor demoda niciodată

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Horoscop 23 septembrie 2024. O zodie primește laude la locul de muncă!

Adevăratul motiv pentru care Teo Trandafir a divorțat de fostul soț! Vedeta Kanal D a dezvăluit totul: „Nu puteam să particip la nefericirea lui”

Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere


Cookies