Ella de la Puterea dragostei, mesaj dureros după ce Ligi s-a sărutat cu Jador: „Oameni care te-ar distruge, te-ar termina...”

Ella
Ella

Ce a scris Ella în urmă cu puțin timp.

După ce a văzut că Jador s-a sărutat cu Ligi, Ella a avut o criză și a ieșit cu ochii din lacrimi în emisiune. Ultimele luni nu au fost deloc ușoare pentru concurenta de la Puterea dragostei.

Deși este extrem de plăcută de către telespectatori și este mereu votată pentru a câștiga marele premiu săptămânal, în dragoste lucrurile nu merg prea bine pentru concurentă. Ella este dorită în acest moment de mai mulți concurenți din casă, însă nici Ionuț și nici Cătălin nu au reușit să ajungă la inima ei și să o facă să uite de Jador.

Ella
Ella

Într-o postare de pe Instagram, Ella a răspuns răutăților din ultima perioadă:

Citeste si: Declarație șocantă a Anei Lintaru! Când s-a văzut, de fapt, ultima oară cu Bogdan Mocanu? Are de ce să fie geloasă Andra Volos

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Jador a făcut dragoste cu Ligi la hotel?! Artistul a dezvăluit ce s-a întâmplat între cei doi

Citeste si: "Ne despărțim"! Andreea Pirui și Marius au făcut dezvăluirea în emisiune! Ce rol are Cătălin în decizie

Ella
Ella

„Sunt oameni care te-ar distruge...te-ar termina de ciudă, de ură și egoism.

Dar sunt și oameni care te-ar aduna de pe jos, ar aduna fiecare bucățică din tine cu respect și sfială, te-ar face la loc întreg și te-ar pune în cel mai drag loc al lor, în inimă! Deci nu luați seama la răutatea unora, ci bucurați-vă de respectul, dragostea, iubirea și simpatia altora! Dacă pui la suflet răutatatea celor răi, atunci unde mai pui bunătatea celor buni ”, a scris Ella în InstaStory.

Citește și: Bianca Mândru, schimbare radicală de look. Cum arată fosta concurentă de la ”Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: "Ne îndreptăm spre Al Treilea Război Mondial". Avertismentul sumbru al unui fost lider mondial- stirilekanald.ro

Ce spune Jador despre Ligi

În exclusivitate pentru kfetele.ro, Jador a vorbit despre acest subiect sensibil.

Potrivit concurentului, există o chimie uriașă între el și Ligi, însă nimic mai mult nu s-a întâmplat, așa cum se speculează pe grupuri.

„Nu este adevărat ceea ce se zvonește. Da, este adevărat că ne-am sărutat în emisiune, pentru că amândoi am simțit acest lucru. Ligi este o femeie extrem de frumoasă și s-a schimbat foarte mult în lunile în care a fost plecată din casă.

Orice bărbat și-ar dori să aibă lângă el o asemenea femeie, și frumoasă, dar și foarte deșteaptă.

Am vrut zile întregi să o sărut, dar nu s-a întâmplat nimic mai mult. Nici vorbă să facem dragoste la hotel, noi am convenit să rămânem prieteni și să nu stricăm această relație făcând lucruri pe care le-am fi regretat apoi. O respect extrem de mult pe Ligi și sper să își găsească pe cineva alături de care să fie fericită și împlinită”, ne-a dezvăluit Jador.



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

Ligi de la Puterea dragostei, desființată după ce s-a sărutat cu Jador: „Dacă te înțepi, s-ar putea să te desumfli”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies