Ligi de la Puterea dragostei și-a schimbat look-ul! Fanii nu au mai recunoscut-o

Ligi de la Puterea dragostei
Ligi de la Puterea dragostei

Cum arată concurenta acum.

Ligi de la Puterea dragostei este extrem de fericită de când a reintrat în casa Puterea dragostei. Concurenta este deschisă pentru a cunoaște pe cineva în casa dragostei și din acest motiv a făcut mai multe schimbări.

Ligi și-a schimbat look-ul în ultimele zile, iar fanii au observat imediat. Concurenta din casa Puterea dragostei și-a tăiat părul, iar fanii au observat că Ligi și-a făcut mai multe schimbări și la nivelul feței.

Ligi a postat pe pagina sa de socializare o fotografie în care pare că vrea să sărute pe cineva. Însă schimbarea nu a fost pe placul tuturor, iar gestul Ligiei a fost intens comentat:

Ligi
Ligi

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

„Păpușă pe naiba, plină de plastic, o vezi nemachiata, fără extensii, faci infarct pe loc/ Să te pupe pe tine, doamne fereste nu vreau să fac atac de panică 😂😂😂/ Din astea frumuseti pline de pastic,

doamne fereste, cum se lasa plasticul cum sa terminat cu frumusetea/ Sac de plastic”, au fost.

Citeste si: Cum a câştigat Adelina Pestriţu primii săi bani! Vedeta era studentă şi a fost premiată de Cătălin Măruţă!

Citeste si: Andra și Bogdan Mocanu, desființați de fani! Cum s-au pozat în lift: „Aroganțele astea ieftine...”

Citeste si: Ana Maria Lintaru dă cărțile pe față despre Andy! "A fost extrem de superficial cu mine, de parcă nu aș fi însemnat nimic în viața lui”! EXCLUSIV!

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro


Ce spune Jador despre Ligi


După sărutul Ligiei cu Jador, au apărut mai multe zvonuri pe grupurile de susținere și, potrivit acestor zvonuri, cei doi ar fi făcut dragoste la hotel, iar legătura dintre ei ar fi mai puternică decât au lăsat de înțeles în timpul filmărilor.
În exclusivitate pentru kfetele.ro, Jador a vorbit despre acest subiect sensibil. Potrivit concurentului, există o chimie uriașă între el și Ligi, însă nimic nu s-a întâmplat.

„Nu este adevărat ceea ce se zvonește. Da, este adevărat că ne-am sărutat în emisiune, pentru că amândoi am simțit acest lucru. Ligi este o femeie extrem de frumoasă și s-a schimbat foarte mult în lunile în care a fost plecată din casă. Orice bărbat și-ar dori să aibă lângă el o asemenea femeie, și frumoasă, dar și foarte deșteaptă.

Am vrut zile întregi să o sărut, dar nu s-a întâmplat nimic mai mult.

Nici vorbă să facem dragoste la hotel, noi am convenit să rămânem prieteni și să nu stricăm această relație făcând lucruri pe care le-am fi regretat apoi. O respect extrem de mult pe Ligi și sper să își găsească pe cineva alături de care să fie fericită și împlinită”, ne-a dezvăluit Jador.



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

Ella de la Puterea dragostei, mesaj dureros după ce Ligi s-a sărutat cu Jador: „Oameni care te-ar distruge, te-ar termina...”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies