5 pantaloni de dama ideali pentru sezonul cald si potriviti in orice situatie! 

5 pantaloni de dama ideali pentru sezonul cald si potriviti in orice situatie! 
5 pantaloni de dama ideali pentru sezonul cald si potriviti in orice situatie! 

Stim ca este abia luna februarie si ca mai este mult pana vom putea spune ca ne bucuram oficial de sezonul cald, insa este bine sa fim prevazatori si sa ne gandim deja la tinutele pentru sfarsitul primaverii si pentru vara.

Probabil vei gasi in perioada aceasta reduceri de nerefuzat la diferite articole vestimentare, printre care si cele din colectiile trecute, asa ca nu le refuza. Chiar daca moda se schimba de la sezon la sezon, tu trebuie sa porti doar ce ti se potriveste si sa adaptezi tendintele in tinutele tale doar daca iti doresti. 

Asa ca daca vezi o pereche de pantaloni la reduceri si daca iti place modelul, cumpara-i si poarta-i cu drag cand vine sezonul perfect pentru ei! Si pentru ca a venit vorba despre pantaloni, probabil si tu ai cautat mult timp modelul perfect

pentru vara, care sa se potriveasca atat la locul de munca, dar si la o iesire in oras, o plimbare sau o sesiune de shopping. In plus, trebuie sa fie si foarte comozi si din materiale subtiri, dar calitative, in care sa te simti excelent pe perioada verii, cand temperaturile sunt insuportabile. 

De aceea, ne-am gandit sa iti prezentam cateva modele de pantaloni de dama pe care ii poti achizitiona dintr-un magazin online si care cu siguranta iti vor fi plac! 

Probabil ai observat si tu ca pantalonii evazati au revenit in tendinte. De aceea, iti recomandam o pereche de Pantaloni evazati cu dungi, ideala pentru zilele caniculare. Acestia au dungi delicate, roz si bleumarin, iar talia este accentuata de un cordon textil. Pantalonii pot fi purtati cu maieute sau cu tricouri elegante, insa trebuie sa fie uni, pentru ca deja accentul cade pe pantaloni si pe imprimeul lor deosebit. 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Pentru tinutele business, iti recomandam o pereche de Pantaloni conici bej cu cordon. Acestia au lungimea de 7/8 si se vor potrivi perfect atat cu bluze, dar si alaturi de o camasa eleganta. In fata au pliuri si un cordon deosebit, sunt dotati cu buzunare false si se potrivesc perfect atat cu sandale, dar si cu pantofi. 

Daca vrei o pereche de pantaloni care sa te inveseleasca si sa iti transforme total tinuta, alege cu incredere Pantalonii conici galbeni din bumbac satinat. Suntem convinsi ca o sa adori culoarea pentru ca este deosebita si vei primi multe complimente pentru alegerea ta. Si acestia sunt perfecti atat pentru mers la birou, dar si pentru a fi integrati in tinute casual, de exemplu. 

Iti doresti o pereche de pantaloni comoda? Atunci alege Pantalonii conici bordo cu curea, perfecti pentru un outfit ideal pentru locul de munca. Mai mult ca sigur vei adora culoarea lor si faptul ca sunt usor de asortat (desi la prima vedere nu par). 

Si ultimul articol vestimentar pe care ti-l prezentam astazi este o pereche de Pantaloni evazati bleumarin.

Dupa cum spuneam la inceput, pantalonii evazati sunt din ce in ce mai populari datorita confortului oferit si plusului de eleganta pe care il aduc oricarei tinute. 

In incheiere, am vrea sa stim care este perechea ta preferata de pantaloni! 



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

Ce lipsuri a avut Mirabela Dauer în copilărie. De ce mama și tatăl său nu au participat mai des la spectacolele sale? "Mama mea a venit de două ori în viața mea, tata niciodată!"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies