Cea mai iubită vedetă din România, surprinsă nemachiată! Faimoasa cântăreața a fost dur criticată, chiar dacă este extrem de frumoasă!

Andra, cea mai iubită vedetă din România, surprinsă nemachiată
Andra, cea mai iubită vedetă din România, surprinsă nemachiată

Aflată în Praga, Andra a fost filmată nemachiată și deși mulți dintre fanii săi au felicitat-o și i-au apreciat frumusețea, au existat și persoane care au criticat-o dur pentru că s-a afișat așa.

Andra a filmat un videoclip în Praga, iar în timpul pregătirilor, îndrăgita cântăreață a fost surprinsă fără strop de machiaj. Foarte mulți dintre internauți au apreciat gestul acesteia, de a se afișa naturală și totodată au felicitat-o pe artistă pentru frumusețea sa debordantă, însă gurile rele nu s-au putut abține și au criticat-o dur pentru că s-a afișat altfel față de cum ne-a obișnuit: aranjată, ca „scoasă din cutie”.

Citeste si: Andra și Cătălin Măruță, vestea uriașă pe care o aștepta toată lumea: „Am un anunț de făcut”

Andra, surprinsă nemachiată în Praga

La frumoasa vârstă de 33 de ani, Andra este mama a doi copii și nici n-ai crede acest lucru dacă nu ai cunoaște-o. Artista arată senzațional nu numai machiată și aranjată, ci și fără strop de machiaj pe ten.

Aflată în Praga, pe platourile de filmare, unde pregătește videoclipul unei piese care urmează să fie lansată, Andra s-a lăsat filmată de către cineva din echipa sa, pentru a le împărtăși fanilor faptul că urmează să pregătească niște surprize special pentru ei.

Andra, cea mai iubită vedetă din România, surprinsă nemachiată
Andra, cea mai iubită vedetă din România, surprinsă nemachiată
Andra, cea mai iubită vedetă din România, surprinsă nemachiată
Andra, cea mai iubită vedetă din România, surprinsă nemachiată
Andra, cea mai iubită vedetă din România, surprinsă nemachiată
Andra, cea mai iubită vedetă din România, surprinsă nemachiată

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Totodată, aceasta a ținut morțiș să mulțumească echipei sale, pentru tot ajutorul pe care i-l conferă, postând următorul mesaj pe propriul cont dde Instagram: “Hainele, machiajul, accesoriile – toate mă ajută să transmit mai bine o emoție. Iar echipa mea e mereu acolo să mă susțină! Abia aștept să vă arăt noul meu videoclip! #incurand”.

Citeste si: Andra și Cătălin Măruță au făcut mare anunț: „Se mărește familia. E băiat!”

Andra este de departe cea mai iubită și apreciată artistă din România!

Postările vedetei adună mii de comentarii și deopotrivă mii de aprecieri, motiv pentru care nici cele mai recente fotografii urcate pe Instagram-ul artistei nu fac excepție de la regulă. Mai mult decât atât, unul dintre fanii săi i-a transmis faptul că nu aparențele o fac plăcută, ci sufletul său frumos și talentul de a cânta.

“Nu hainele, machiajul și alte cele ne transmite să te iubim… ci sufletul si vocea ta frumoasă … abia așteptăm să vedem cu ce ne uimești, mult succes!! Te iubesc” a fost unul dintre mesajele postate de fanii Andrei. “Frumoasa mea! Abia aștept să văd ce ne-ai pregătit! Sunt sigură că va fi uimitoare. Toate piesele tale sunt, la fel și videoclipurile. Te iubesc” i-a transmis alt fan Andrei.

Citește și: Bianca Mândru, schimbare radicală de look. Cum arată fosta concurentă de la ”Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: "Ne îndreptăm spre Al Treilea Război Mondial". Avertismentul sumbru al unui fost lider mondial- stirilekanald.ro

 

Cu toate că Andra este o cântăreață frumoasă și talentată, o mamă bună și o soție pe măsură, gurile rele nu s-au putut abține și i-au lăsau comentarii urîcioase, precum: “N-ar fi trebuit să apari nemachiată…” sau “Nu-mi place cum arăți fără make-up”.

Citeste si: Andra, extrem de sexy pe Instagram! Are o atitudine "a la" Marilyn Monroe!



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

Andra, extrem de sexy pe Instagram! Are o atitudine "a la" Marilyn Monroe!

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies