Tania Budi, dezvăluiri uluitoare despre iubitul său! „Are exact jumătate din vârsta mea...”

Tania Budi- declarații despre iubitul său. Are jumătate din vârsta ei
Tania Budi- declarații despre iubitul său. Are jumătate din vârsta ei

Deși are 52 de ani, Tania Budi rămâne în continuare fruntașă în top-urile celor mai frumoase femei din România, motiv pentru care nici nu i-ai da vârsta pe care o are. Aceasta este într-o relație de peste doi ani și a declarat că este foarte îndrăgostită de tânărul (la propriu) cu care formează un cuplu.

Tania Budi nu a mai apărut de ceva timp pe micile ecrane, acolo unde eram obișnuiți să o vedem, dar asta nu înseamnă că aceasta nu își mai face apariția prin paginile tabloidelor. Aceasta formează un cuplu de mai mult de doi ani alături de un bărbat de care, declară frumoasa româncă, este îndrăgostită până peste cap!  Frumusețea sa naturală, nu lasă să se vadă fabuloasa vârstă de 52 de ani pe care Tania Budi o are, motiv pentru care iubitul său este mult mai tânăr!

Citeste si: Tania Budi are 51 de ani şi un ten perfect! Vezi care este secretul vedetei! În sfârşit a mărturisit ce tratamente face! "Fața curată și hidratată" EXCLUSIV!

Tania Budi- declarații despre iubitul său. Are jumătate din vârsta ei
Tania Budi- declarații despre iubitul său. Are jumătate din vârsta ei

Împreună de mai bine de doi ani, iubitul este un model pentru Tania Budi

Nu numai că este îndrăgostită de iubitul ei peste măsură, dar Tania Budi a declarat și că acesta este un model pentru ea, insuflându-i numeroase obiceiuri sănătoase, cum ar fi mersul la sală.

Între cei doi a fost, cu adevărat, dragoste la prima vedere, iar ambii și-au dat seama de acest lucru imediat! Deși între Tania Budi și bărbatul cu care aceasta formează un cuplu este o diferență de vârstă considerabilă, acest lucru nu o deranjează deloc.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Tania Budi- declarații despre iubitul său. Are jumătate din vârsta ei
Tania Budi- declarații despre iubitul său. Are jumătate din vârsta ei

Citeste si: Tania Budi, incredibil de sexy la 51 de ani! Secretul vedetei: ”Nu am de gând să mă mărit”

„Suntem împreună de peste doi ani. El m-a inspirat foarte mult, datorită datorită lui m-am apucat de sport, eu am avut niște ani în care am ocolit acest subiect. Niște prieteni comuni ne-au făcut cunoștință de Revelion. A doua oară ne-am văzut la scurt timp după, pentru că amândoi ne doream să ne revedem.

Și de atunci am rămas împreună.  Este, din toate punctele de vedere, jumătatea mea. Are exact jumătate din vârsta mea” a declarat frumoasa Tania Budi.

Citește și: Bianca Mândru, schimbare radicală de look. Cum arată fosta concurentă de la ”Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: "Ne îndreptăm spre Al Treilea Război Mondial". Avertismentul sumbru al unui fost lider mondial- stirilekanald.ro

Consideră că frumusețea sa este moștenită genetic

Deși aceasta face sport, mănâncă sănătos și echilibrat, consideră că frumusețea sa este moștenită genetic. Mai mult decât atât, Tania Budi a declarat că nu face nimic în mod special, pentru că să trăiești sănătos este un stil de viață, nu o serie de acțiuni. "Moștenirea genetică are cea mai mare cuvânt de spus atunci când este vorba despre felul în care arăți.

Nu este vorba de făcut ceva, este un stil de viață. În fiecare dimineață alerg câțiva kilometri, uneori alerg alături de iubitul meu, depinde cât timp avem la dispoziție" a povestit Tania Budi.

Citeste si: Tania Budi, aparitie spectaculoasa cu o geanta de 3000 de euro pe brat! Uite cu ce a completat tinuta!



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

Tania Budi si Cosmina Pasarin, in rochii de mireasa!

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies