Un fost iubit o face praf pe Bianca de la Puterea Dragostei, după ce a văzut-o jucând în filme pentru adulți! „Adevărata faţă a acestei..."

Un fost iubit o face praf pe Bianca de la Puterea Dragostei, după ce a văzut-o jucând în filme pentru adulți! „Adevărata faţă a acestei...
Un fost iubit o face praf pe Bianca de la Puterea Dragostei, după ce a văzut-o jucând în filme pentru adulți! „Adevărata faţă a acestei..."

Alex Oianu a atacat-o și el pe Bianca de la Puterea Dragostei, după ce s-a aflat că a făcut videochat și a jucat în filme pentru adulți.

Alex Oianu a aflat și el de scandalul în care este implicată Bianca de la Puterea Dragostei. După ce s-a aflat că tânăra concurnetă a făcut videochat, în mediul online au apărut să circule imagini care i-au mirat și mai tare pe fani. Concurenta cea mai iubită a emisiunii a fost și protagonistă în filmele pentru adulți, iar clipurile au fost redistribuite de mai multe ori de telespectatorii fideli, cărora nu le venea să creadă că s-a lăsat surprinsă în asemenea ipostaze.

Fostul concurent Adrian Iancu a publicat pe pagina lui câteva mesaje în care o acuza pe Bianca de la Puterea Dragostei că le-a criticat e celelalte fete care a făcut videochat, deși și ea făcuse același lucru. 

Citeste si: Bianca de la Puterea Dragostei, actriță în filmele pentru adulți! Încă o lovitură pentru frumoasa brunetă, după ce s-a aflat că a făcut videochat

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Alex Oianu o face praf pe Bianca de la Puterea Dragostei

Alex Oianu a văzut imaginile cu Bianca și a redistribuit mesajul de pe Instagram pe care l-a publicat Adrian Iancu și a adăugat și el câteva cuvinte jignitoare la adresa concurentei care a fost îndrăgostită de el.

„Bravo, Adriane, sper ca mamele și toate femeile ce m-au înjurat să vadă de fapt ceea ce am vrut eu de fapt să arăt, adevărata față a acestei preaminunate ființe. Fata aceaste se dădea cuminte și îndrăgostită de unul și de altul pe la tv și ea de fapt voia ceea ce vedeți cu toții. Exact cum a spus și Adrian, dacă în continuare nu vedeți anumite lucruri, înseamnă că trăiți degeaba”, a transmis Alex Oianu, pe pagina lui de Instagram.

Citeste si: Reacţia cutremurătoare a lui Livian după ce a văzut imaginile cu Bianca, la videochat! "Tată, te rog, nu le arăta"

 

 

 



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Reacția șocantă a lui Nelson Mondialu', după ce a aflat că Bianca a făcut videochat: „Lasă lumea să arunce cu piatră”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Fiica Ralucăi Moianu nu a ascultat! Ce i-a interzis fosta prezentatoare TV tinerei de 19 ani

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor


Cookies