Imagini de senzaţie cu vila de 300.000 de euro a lui Dorian Popa! Aşa arată living-ul şi bucătăria!

Imagini de senzaţie cu vila de 300.000 de euro a lui Dorian Popa! Aşa arată living-ul şi bucătăria!
Imagini de senzaţie cu vila de 300.000 de euro a lui Dorian Popa! Aşa arată living-ul şi bucătăria!

Dorian Popa, imagini de senzaţie cu vila lui! Aşa arată living-ul şi bucătăria îndrăgitului cântăreţ!

Dorian Popa este unul dintre cei mai iubiţi artişti din showbiz-ul românesc, şi totodată un vloger de succes, urmărit de un milion şi jumătate de abonați şi nu numai... Solistul postează aproape zilnic câte un vlog interesant şi deseori vorbeşte despre noua lui locuinţă, arătând şi imagini de la faţa locului. În unele dintre filmări, protagonistul nostru vorbește, pe îndelete, despre casa pe care o are în construcție, dar dacă analizăm cu atenţie pozele, se poate spune că vedeta are un adevărat palat.

 

"Cuibuşorul" lui Dorian Popa este aproape finalizat, are trei etaje, piscină, și o suprafață de 400 de metri pătrați. Suma pe care Dorian a investit-o este una imensă, după cum chiar el a mărturisit în cadrul unei emisiuni. Este vorba despre o sumă de ordinul sutelor de mii de euro, pe care a băgat-o în vila ridicată la Domnești.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Ei bine, de curând, cântăreţul a făcut un vlog extrem de apreciat de fani, vlog în cadrul căruia şi-a prezentat bucătăria, dar şi o parte din living. Solistul are mobilier alb, imaculat, de cea mai bună calitate, urmăritorii acestuia fiind uluiţi de tot ce au văzut în filmarea lui Dorian.

Citeste si: Mama lui Dorian Popa îl ceartă pe artist pentru felul în care și-a construit casa: „Nu și-a pus cadă în nicio baie. Eu dacă vin la el unde fac baie?”

Dorian Popa, imagini de senzaţie cu vila lui! "Aici ar trebui să fie plantați și niște salcâmi... pentru că sunt niște copaci care fac umbră și miros frumos, dar fiecare face cum consideră"

" Să știți că l-am admonestat că nu a pus cadă în niciuna din băi. Și am zis, bine, dacă eu vin al tine acasă și vreau și eu să fac o baie în cadă, ce fac? 'Te arunci în piscină'. Buuun, te arunci în piscină vara, dar iarna ce faci? Hâtz, Johnule. Ia să vedem si spatele casei, bun, eu zic că aici ar trebui să fie plantați și niște salcâmi...

pentru că sunt niște copaci care fac umbră și miros frumos, dar fiecare face cum consideră .”, a mai adăugat mama lui Dorian Popa.
Cu toate că a avut multe comentarii cu privire la casa fiului ei, la final mama lui Dorian Popa a spus că este încântată de locuinţa artistului.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Citeste si: Iubita lui Dorian Popa, o nouă intervenţie estetică! Uite ce operaţie urmează să-şi facă frumoasa Claudia Iosif!

Mărturisesc că îmi place foarte mult. Îmi place foarte mult că e totul alb ”, a mai adăugat cea care i-a dat viaţă solistului.



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Dorian Popa adora sa faca sport! Afla de cat timp merge la sala!

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies