Ceartă la „Bravo, ai stil! Celebrities” între o concurentă și un jurat! Calina Dumitrescu și Cătălin Botezatu au ajuns la vorbe grele!

Calina Dumitrescu și Cătălin Botezatu au ajuns la vorbe grele!
Calina Dumitrescu și Cătălin Botezatu au ajuns la vorbe grele!

În ediția „Bravo, ai stil! Celebrities”, de pe 14 Februarie, Calina Dumitrescu și Cătălin Botezatu au avut o dispută în urma căreia concurenta a refuzat participarea la emisiune.

Se pare că spiritele se încing din ce în ce mai mult la „Bravo, ai stil! Celebrities”. Acum concurentele au renunțat la a se mai certa între ele și, aparent, au atentat la masa juraților! Calina Dumitrescu, fata Catincăi Roman, a avut o dispută cu juratul Cătălin Botezatu, care este totodată și prietenul mamei sale. Au existat totuși consecințe și, după ce tânăra a fost depunctată pe motiv comportamental, a refuzat participarea în emisiune.

Calina Dumitrescu și Cătălin Botezatu au ajuns la vorbe grele!
Calina Dumitrescu și Cătălin Botezatu au ajuns la vorbe grele!

Citeste si: Cătălin Botezatu, replică acidă pentru Oana Radu. „Ce frumos știi să minți...”

Calina Dumitrescu și Cătălin Botezatu și-au spus cuvinte grele în emisiune!

Vizibil deranjată de atitudinea colegilor de platou și a juraților, Calina a răbufnit și ajunsă în culisă, voia doar să discute cu mama sa pe această tema. Cu toate astea, participanta la „Bravo, ai stil! Celebrities” a declarat că refuză participarea la emisiune.

„Nu m-am liniștit și nu mai vin în emisiune! Nu am jignit cu nimic. Nu mi se pare normal ca Andreea Tonciu și Cătălin Botezatu să-mi zică ceva ce nu este adevărat!” a explicat Calina, pentru reporterul emisiunii. ”Nu mai vin, pentru că nu sunt respectată,” a continuat concurenta.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Calina Dumitrescu și Cătălin Botezatu au ajuns la vorbe grele!
Calina Dumitrescu și Cătălin Botezatu au ajuns la vorbe grele!

Citeste si: Cum arată Gina Chirila în ultimul trimestru de sarcină! Câte kilograme a luat concurenta de la “Bravo, ai stil! Celebrities”

Cătălin Botezatu a intervenit în discuția concurentei cu reporterul, pentru a clarifica faptul că deși Calina consideră că a fost făcută „albie de porci, la televizor, gratuit”, lucrurile nu stau chiar așa. ”Și tu m-ai scos din sărite, Ești ultima persoană din acest show la care mă așteptam să facă asta.

Făceai ca toți d****i acolo. Cu tine îmi permit să vorbesc așa pentru că te-am crescut, practic. Erau sezoane întregi în care toate concurentele, toate, la rând, pierdeau steluțe din cauza atitudinii. Tu, astăzi, ai fost primul exemplu din acest sezon!” a motivat juratul.

Citește și: Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?- kanald.ro

Citește și: Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte- stirilekanald.ro

Calina Dumitrescu și Cătălin Botezatu au ajuns la vorbe grele!
Calina Dumitrescu și Cătălin Botezatu au ajuns la vorbe grele!

Calina Dumitrescu, a acuzat jurații că ar favoriza alte concurente!

Deși disputa lor s-a întins pe parcursul a două ediții, acuzațiile aduse de Calina nu s-au oprit aici! În cadrul discuției sale cu juratul Cătălin Botezatu, fata Catincăi Roman i-a acuzat indirect pe jurați că favorizează alte concurente. „Andreea Tonciu ia stele la fiecare ținută. Că-i urâtă, că-i nașpa, că-i frumoasă, ea ia stele.

Pe bune, deja nu mă mai pot abține.[...] Altele care vin îmbrăcate la fel, de când a început sezonul ăsta, sunt appreciate încontinuu și au stele, peste stele, peste stele… Eu care mă chinui și care fac ceva, eu nu sunt apreciată!” a declarat Calina Dumitrescu, în culisele emisiunii „Bravo, ai stil! Celebrities”.

Citeste si: Gina Chirila a părăsit “Bravo, ai stil! Celebrities”, iar o nouă celebritate se va alătura competiției



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

Theo Rose, supărată FOC la „Bravo, ai stil! Celebrities”. „Eu te-am luat de român ce ești?!”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Fiica Ralucăi Moianu nu a ascultat! Ce i-a interzis fosta prezentatoare TV tinerei de 19 ani

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar

Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor


Cookies