George Burcea, primele declarații despre divorțul de Andreea Bălan: „Verigheta lipsește din ianuarie...”

Andreea Bălan si sotul
Andreea Bălan si sotul

Ce spune actorul despre vestea momentului.

De câteva săptămâni, George Burcea și Andreea Bălan par să fi intrat în impas, iar unii fani de-ai celor doi cred că aceștia sunt la un pas de divorț. În plus, George a fost văzut în oraș și fără verighetă, fapt ce a alimentat și mai mult zvonurile.

Actorul a dezvăluit ce se petrece în familia sa, după ce Andreeaa a scris un mesaj neașteptat pe pagina sa de soccializare.

Andreea Bălan si sotul
Andreea Bălan si sotul

„Ce e asta? Este statusul ei? Iartă-mă! Am fost la repetiţii de teatru, am început două spectacole noi, scriu la un roman, la o piesă de teatru. Să vorbim de asta şi de ce fac eu! Eu nu stau să-mi urmăresc oamenii… Pentru ceea ce postează Andreea, pentru ceea ce spune Andreea, să o inviţi pe ea. Nu comentez ceea ce face Andreea.

Noi ne dorim de foarte mult timp să separăm lucrurile alea profesionale. În casă suntem o familie, încercăm să ne împărţim treburile, să ne organizăm timpul…

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Suntem şi acum împreună! De acasă vin! Am fost în vacanţă, apoi am filmat, avut repetiţii, am scris, am avut filmări… să mai fac şi vlog? Nu mai pot! Ne-am implicat, mai facem vloguri de gătit când vom mai avea posibilitatea.

Dacă sunt pe set, ce să mai facem?! Fiecare îşi face treburile. Ceea ce se întâmplă între noi rămâne în casă. Verigheta lipseşte din ianuarie, de când am fost în vacanţă. I-am dat-o când m-am bălăcit. Verigheta e acasă, la Andreea”, a spus George Burcea, scrie Cancan.

Andreea Bălan si sotul
Andreea Bălan si sotul

Ce a transmis Andreea pe pagina sa

Citeste si: Andreea Bălan, clipe de coșmar în vacanță! A ajuns din nou la spital

Citeste si: De ce nu vrea Andreea Bălan să se despartă de George Burcea! Dezvăluiri exclusive

Citește și: Bianca Mândru, schimbare radicală de look. Cum arată fosta concurentă de la ”Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: "Ne îndreptăm spre Al Treilea Război Mondial". Avertismentul sumbru al unui fost lider mondial- stirilekanald.ro

Citeste si: "Andreea Bălan este însărcinată pentru a treia oară" Aşa suna ştirea care a scos-o din sărite pe blondină!

Toată lumea a început să fie ochii în patru, după ce Andreea Bălan a şters comentariile lui George Burcea de pe contul ei de socializare, i-a dat unfollow şi, ca să explice situaţia, a postat şi un mesaj de-a dreptul neașteptat.

„Bărbaților le plac femeile puternice. Da. Dar doar ca să le cucerească. Nu-și doresc să trăiască alături de ele. Se zbat să le cucerească, doar ca să-și demonstreze lor și celor din jur valoarea. Uite, frate, ce femeie capabilă mi-am tras eu! Femeile puternice sunt o provocare pentru ei. Sunt un examen. Sunt o confirmare. Doar că, după ce își fac demonstrația de forță, abdică. Fug. Pleacă. De ce? Pentru că femeile puternice sunt obositoare.

Orice ar face ele și oricum ar face, când el se reflectă în ea, se vede mărunt, nerealizat, frustrat. Pe ea o vede ca pe o scorpie carieristă și autoritară”, a scris blondina pe social media.



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

Tatăl lui George Burcea, închis! Bărbatul și-a omorât iubita cu 25 de lovituri de cuțit

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies