Kerem Alıșık, Fekeli din „Ma numesc Zuleyha” - ”Am avut de infruntat multe prejudecati”

Kerem Alıșık, Fekeli din „Ma numesc Zuleyha”- celebru de mic
Kerem Alıșık, Fekeli din „Ma numesc Zuleyha”- celebru de mic

Kerem Alıșık, actorul care da viata persoanjului Fekeli, din serialul „Ma numesc Zuleyha”, difuzat de miercuri pana vineri, de la ora 20:00, la Kanal D, a simtit pe pielea lui cum e sa porti, de mic, povara celebritatii.

Kerem Alıșık, acum in varsta de  60 de ani, a simtit avantajele, dar si dezavantajele celebritatii. Fiul renumitilor actori turci Sadri Alıșık si Çolpan İlhan, si nepotul celebrului scriitor si poet turc Attila İlhan, Kerem a stiut de mic ca asteptarile sunt mari de el, copilul cu parinti celebri.

Citeste si: Surpriza uriasa pentru Murat Ünalmıș, la filmarile serialului “Ma numesc Zuleyha”

Viata a fost un „iad” pentru copilul Kerem si nu o data, indragitul actor s-a izbit de prejudecati precum „el e fiul lui... si de aceea este atat de norocos”. Kerem Alıșık a reusit insa, sa-si dovedeasca, de-a lungul anilor, maiestria actoriceasca.

Kerem Alıșık, Fekeli din „Ma numesc Zuleyha”- celebru de mic
Kerem Alıșık, Fekeli din „Ma numesc Zuleyha”- celebru de mic

„A face parte dintr-o familie celebra inseamna a <trai> de doua ori, a <te naște> de doua ori.

Am avut de infruntat multe prejudecati, insa am fost constient de ceea ce sunt eu, de ceea ce pot face. Pot spune ca am pierdut multe <lupte>, dar am castigat <razboiul>!”,  spune Kerem Alıșık.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Un obicei temeinic, care a devenit pasiune, a ramas, pentru celebrul Kerem, lectura.

„Programul meu este unul foarte incarcat insa, cand imi ramane putin timp liber, il dedic lecturii. Cunoașterea vine prin lectura, si inca din copilarie, parintii ma puneau sa citesc, in fiecare zi, cel putin timp de 2 ore. La inceput nu-mi placea, aveam gandul la joaca, la fotbal, incercam sa evit...  J. Apoi, mi-am spus: <daca trebuie sa citesc, voi citi>. Acest obicei s-a transformat in pasiune”,  spune

actorul.

 

Citeste si: Mă numesc Zuleyha. Vahide Perçin, alături de fostul soț în lupta cu o boală necruțătoare

Kerem Alıșık este actor de film, teatru si seriale de televiziune, si prezentator TV. El a jucat in peste 30 de filme artistice, in nenumarate piese de teatru si seriale de televiziune. Printre ecranizarile care i-au adus un succes rasunator se numara si "Dragoste infinita", difuzat la Kanal D, unde, desi a jucat un rol secundar, personajul Ayhan a fost unul foarte indragit in randul telespectatorilor.

Kerem Alıșık a fost casatorit timp de patru ani cu actrita Sibel Turnagöl, si impreuna au un fiu, Sadri Alışık, care le calca pe urme predecesorilor sai.

Citeste si: Ugur Gunes, “Yilmaz”, din serialul “Ma numesc Zuleyha”: “Sunt patimas in iubire!”

 



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Vahide Perçin, alaturi de fostul sot in lupta cu o boala necrutatoare

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies