Fratele Biancăi de la Puterea dragostei, primele explicații despre videochat: „Ce e rău în asta?”

Fratele Biancai
Fratele Biancai

Ce a transmis Cristian, cel care a fost câteva zile prezent în casa Puterea dragostei.

„Aș vrea să încep cu domnul Ricardo care a spus că eu mi-am trimis sora la videochat! Deci, domnul Ricardo, eu în 2017 eram în Londra, lucram in Londra la o companie de vânzări de automobile. Am lucrat aproape un an de zile acolo și fizic mi-ar fi fost imposibil să fac chestia asta. Să nu mai zic, moral.”, a spus fratele Biancăi Comănici.

Bianca
Bianca

„Vreau să mai vorbesc și despre Fan Page-ul Andreea Mantea, care mi-a scris că ar trebui să-mi cer scuze. Păi voi nu mă jigniți pe mine? Când îmi trimteți clipulețe cu sora mea de care știam sau mesaje cum că "soră-ta e nu știu cum", fără ca eu să-i întreb absolut nimic. Nu le-am răspuns mesajelor. Îmi lasă comentarii la una dintre pozele mele de pe Instagram și îmi spun să le răspund la mesaje în privat.

Le șterg comentariul pentru că nu avea nicio legătură cu poza mea. Mă, dar nu vă este rușine? V-ați pus Fan Page sub nume și îmi spuneți mie să îmi cer scuze de la voi? ”, a spus indignat fratele Biancăi, sătul de valul de acuzații.

„Mi se pare ceva complet normal. Nu că ar fi o rușine să faci videochat. Așa cum a fi o vedetă porno este o meserie, plătești niște taxe și impozite, așa ți se opresc și la studio și videochat.

Faci dragoste sau sex cu iubitul sau iubita ta sau cu o colegă pentru a fi plătit. Ce e rău în asta? Nu pot să înțeleg. Sunteți multe care faceți pe gratis. Fiecare alege să muncească unde vrea. Din punctul meu de vedere, sora mea doar a încercat chestia aia fiindcă sună bine. Adică, bă, fac sex cu iubitul meu și mă plătesc niște americani în timp ce schimb pozițiile Nu mi se pare ceva grav”, a mai spus Cristian.

Bianca
Bianca

Cristian, fratele Biancăi de la Puterea Dragostei, a dezvăluit că toată familia lui a fost afectată după ce imaginile cu concurenta în ipostaze compromițătoare au apărut pe internet. Fotografiile și filmulețele în care Bianca de la Puterea Dragostei este protagonista unor scene interizse minorilor au devenit virale și după ce o urmăritoare fidelă a emisiunii a vorbit și ea despre acest subiect, a fost abordată chiar de fratele Biancăi.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

„Mama noastră a avut un atac de cord din cauza supărării. Nu mănâncă de două zile, avem o sora mai mică, care merge la școală și care era arătată cu degetul de copii. A avut cineva de câștigat din toată chestia asta? Foarte mulți copii se uită la emisiunea aia, ce se demonstrează?

Citeste si: Prima reacție a mamei Biancăi, după ce s-a aflat de scandalul sexual al fiicei sale: „Să nu intre în depresie, să se sinucidă...”

Citeste si: Bianca de la Puterea dragostei, reacție șocantă după ce s-a spus că a făcut videochat pentru fratele ei: „Nu am făcut nimic...”

Citeste si: Roxana si Turcu, rafuiala inainte de inceperea filmarilor la "Puterea dragostei"! Mesajele trimise de Turcu unei admiratoare au declansat furtuna! I-a fost sau nu infidel? Iata cum a reactionat Roxana!

Nu mai fi manipulată de None și de Adrian, oameni de ultimă speță, că s-au folosit de Bianca. Mai întâi Adrian când s-a întors în emisiune datorită Biancăi, iar None de numele Biancăi în orice demonstrație de doi lei prin care se plânge că Bianca trăgea de el. Ce bărbat e ăla?!”, i-a scris fratele Biancăi de la Puterea Dragostei telespectatoarei emisiunii, într-o serie de mesaje pe care ea le-a făcut publice.

Citește și: Bianca Mândru, schimbare radicală de look. Cum arată fosta concurentă de la ”Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: "Ne îndreptăm spre Al Treilea Război Mondial". Avertismentul sumbru al unui fost lider mondial- stirilekanald.ro

 

Livian, primele explicații despre Bianca de la Puterea Dragostei

„Prieteni, susținători, admiratori, fanatici, vă pup și vă mulțumesc că sunteți alături de mine și nu numai de mine, în momentele astea cruciale, ci foarte mare parte alături de Bianca. Subiectul acestui clip este reacția mea asupra celor apărute pe internet. Vreau să vă spun să nu porniți pe ideea că „vii și tu să o scoți pe Bianca” sau „vii și tu să o bagi pe Bianca și să te scoți pe tine”. Eu vorbesc cât se poate de neutru, cât se poate de imparțial, ca și cum aș fi un simplu urmăritor, cu toate că simt ce simt pentru Bianca și mi-a dovedit ce mi-a dovedit în lunile astea.

Acum trebuie să vă spun ce am simțit eu când am văzut toate astea. Eu cu Bianca ne-am despărțit de două săptămâni. Ne-am despărțit pentru că aveam noi discuțiile noastre, în fine. În astea două săptămâni îmi erau greu să stau departe de ea, ei îi era greu să stea departe de mine, ea dorindu-și să mă recucerească, și nu numai ea, că și eu mi-am dorit, dar știam că ceva nu merge. Aproape a reușit, o să vedeți în emisiune, au fost niște clipe extraordinar de frumoase.



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Bianca de la Puterea dragostei, reacție șocantă după ce s-a spus că a făcut videochat pentru fratele ei: „Nu am făcut nimic...”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies