Cum alegi cadoul perfect pentru cea mai bună prietenă? 5 idei inspirate de cadou

Cum alegi cadoul perfect pentru cea mai bună prietenă? 5 idei
Cum alegi cadoul perfect pentru cea mai bună prietenă? 5 idei

Dacă se apropie ziua de naștere a prietenei tale și încă nu știi ce cadou să îi cumperi, îți venim în ajutor cu câteva sfaturi, pentru a-i face o surpriză plăcută.

Dacă se apropie ziua de naștere a prietenei tale și încă nu știi ce cadou să îi cumperi, îți venim în ajutor cu câteva sfaturi, pentru a-i face o surpriză plăcută.Încearcă să afli ce își dorește cel mai mult și să ții cont de pasiunile sale, astfel încât să alegi cadoul potrivit. De asemenea, nu uita să îți stabilești de la început un buget în care să te încadrezi, iar în funcție de acesta, poți începe căutarea cadoului ideal! Așa că iată care sunt opțiunile pe care le poți lua în calcul, dacă ești în pană de idei!

Un parfum

Acum există o gamă atât de variată de parfumuri încât este imposibil să nu găsești unul potrivit pentru cea mai bună prietenă a ta. Fiecare parfum reprezintă o combinație unică de arome și ingrediente, așa că va trebui să îl alegi pe cel potrivit pentru prietena ta. Spre exemplu, dacă prietena ta este o persoană timidă sau introvertită, poți opta pentru un parfum cu note florale delicate, precum trandafirul sau levănțică, iar dacă prietena ta are o personalitate puternică, poți alege un parfum cu note lemnoase.

O ședință la Spa

Cu siguranță prietena ta ar aprecia un voucher la Spa, sau la o ședință de masaj. Câteva momente de relaxare sunt întotdeauna binevenite, așa că un astfel de cadou ar fi chiar unul inspirat. Nu uita totuși ca înainte de a face rezervarea, să te consulți și cu prietena ta, pentru a vedea în ce perioadă este disponibilă.

Brățări sau inele

Dacă prietenei tale îi plac accesoriile, cu siguranță s-ar bucura dacă ar primi un set de inele cool, perfecte pentru festivaluri, sau câteva brățări cu un design modern. Poți căuta tot felul de accesorii pe site-urile designerilor români, sau chiar și în magazinele din mall, în funcție de bugetul pe care îl ai la dispoziție.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Accesorii elegante

Prietena cea mai bună ar fi încântată dacă ar primi câteva accesorii elegante, pe care le-ar putea purta în diferite ocazii. Spre exemplu, o poți surprinde cu o pereche de mănuși de piele, cu o eșarfă, o pălărie sau o poșetă chic. Oricare din aceste accesorii pot fi folosite în diferite combinații și pot pune în valoare orice outfit.

Aparat de coafat

Dacă te afli în căutarea cadoului potrivit pentru prietena ta cea mai bună, ai putea să o surprinzi alegând un aparat de coafat. Încearcă să afli ce îi lipsește și alege pentru ea un uscător de păr, o perie rotativă, un ondulator sau o placă de îndreptat.

Așadar, dacă te afli într-o pană de idei și nu știi ce cadou să alegi pentru prietena ta cea mai bună, poți opta pentru oricare din opțiunile de mai sus.

De asemenea, nu uita să ambalezi cadoul într-un mod inedit, alegând produse din gama Santoro Gorjuss, care vor oferi un aspect elegant cadoului tău.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

 

 



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

Sâmbătă, de la ora 14:45, în ”ROventura”, La pas prin ”inima” Bucovinei, Câmpulung Moldovenesc

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies