Ella de la Puterea dragostei, mesajul pe care îl aștepta toată lumea: „E de ajuns...”

Ella si Jador
Ella si Jador

Ce a transmis Ella de la Puterea dragostei, după ce s-a văzut cu Jador zilele trecute. Concurenta a dezvăluit ce se întâmplă între ei.

Ella de la Puterea dragostei este plecată de câteva zile din emisiune, pentru a-și rezolva niște probleme. Concurenta a avut parte de câteva zile pline, care au culminat cu un anunț important pentru toți susținătorii ei.

După ce s-a revăzut cu Jador și au fost surprinși în timp ce se sărută la cinematograf, Ella a ținut să spună un lucru important din viața sa personală.

Dacă apar schimbări în viața mea, vă anunț. Apropo, nu am nevoie de atenția oamenilor, e de ajuns atenția unui singur om! Vă pup ”, a scris Ella pe pagina sa de socializare, semn că lucrurile dintre ea și Jador sunt cât se poate de bune și par să se îndrepte în direcția dorită de către fanii ei și ai lui Jador.

Citeste si: Ligi de la Puterea dragostei, dată de gol! Cum doarme concurenta: „Mumie ești...”

 

Ella si Jador
Ella si Jador

Ieri, concurenta a mers la un salon de înfrumusețare pentru a-și trata celulita și a reușit să ofere niște imagini de zile mari. Fără să vrea, aceasta și-a expus zona intimă, însă nu s-a arătat deranjată de acest lucru.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

„Bună, dragile mele.

Am venit astăzi să încerc un tratament non-invaziv pentru celulită, să mă fac și eu frumoasă, că vine vara imediat”, i-a anunțat Ella pe cei care îi urmăresc pagina de Instagram.

Jador s-a împăcat cu Ella?! "E normal să ne întâlnim"

Zilele trecute, Jador a recunoscut că mai ține legătura cu Ella.

Ella si Jador
Ella si Jador

Citeste si: Cum arată fratele lui Jador de la Puterea dragostei! Ce crede acesta despre Mariana: „Nu am cuvinte să explic...”

„După ce am plecat din casa Puterea Dragostei am spus clar că am sentimente pentru Ella. Noi însă nu suntem compatibili, am încercat să construim ceva şi nu s-a putut. Am ales să rămânem prieteni, să fim alături unul de celălalt, să ne dăm sfaturi, să ne sprijinim reciproc. Da, ne-am întâlnit, doar suntem prieteni. Am petrecut momente frumoase împreună şi nu am de ce să mă ascund. Am şi zis, acum o săptămână sau două, că am treabă la Istanbul, în curând, şi că probabil o să mă întâlnesc cu Ella şi acolo.

Îmi este foarte dragă şi are un loc special în sufletul meu, dar, repet, nu ne-am împăcat", a spus Jador în urmă cu puţin timp.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Ella si Jador
Ella si Jador

Citeste si: Bianca a trebuit sa dea explicatii! Andreea Mantea: "De ce n-ai venit ieri? Ai spus ca e de frica!"

Întrebat care este cel mai important lucru pe care vrea să-l facă în următoarea perioadă, Jador a dat un răspuns care ne-a lăsat fără cuvinte.

"Familia este pe primul loc în viaţa mea. Urmează să-mi cumpăr o casă pe care am vizionat-o, de curând, dar înainte de asta îi voi achiziţiona fratelui meu un apartament.

Asta e prioritatea mea! Vreau să aibă şi el locuinţa lui, una modernă şi spaţioasă. Părinţii, fraţii şi prietenii mei de suflet sunt motivele pentru care eu muncesc pe brânci şi dacă mă ajută Dumnezeu să-mi meargă bine în continuare, nici lor nu le va lipsi nimic", a declarat Jador după ce a ieşit din casa Puterea Dragostei.



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

Sâmbătă, de la ora 14:45, în ”ROventura”, La pas prin ”inima” Bucovinei, Câmpulung Moldovenesc

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies