Ella de la Puterea dragostei a dezvăluit de ce a plecat din emisiune: „ Am niște probleme și...”

Ella de la Puterea dragostei
Ella de la Puterea dragostei

Concurenta de la Puterea dragostei a dezvăluit de ce absentează de mai multe zile de la Puterea dragostei. Ce s-a întâmplat cu ea după ce s-a văzut cu Jador.

Zilele acestea, toată lumea a observat absența Ellei de la Puterea dragostei. Concurenta a dezvăluit ce se întâmplă cu ea, după ce au apărut să apară mai multe speculații.

Fanii concurentei cred că Ella a venit în România pentru a fi cu Jador, însă ea a decis să spună lucrurilor pe nume și să explice de ce a lipsit în ultima săptămână.

Citeste si: S-a aflat cum s-a îmbogățit Turcu, de la „Puterea Dragostei”! Nu te-ai fi așteptat niciodată la așa ceva!

Concurenta de la Problema dragostei, care ieri a fost surprinsă la salon în timpul unei proveduri cosmetice, a dezvăluit că are niște probleme de sănătate.

Ella de la Puterea dragostei si Jador
Ella de la Puterea dragostei si Jador

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

„Dragilor, o sa fie bine. Am niste probleme și de sănătate... vreau să le rezolv 😘/ Mesajele voastre, îmi dau mereu putere să merg cât mai departe ❤️”, le-a transmis Ella, iar prietenii săi virtuali au reacționat imediat:

„Dumnezeu să fie cu tine, Doamne ajută 🙏/ Ella Tina, însănătoșire grabnică, te rugăm să ne răspunzi/ Multa sanatate si te asteptam in emisiune si poate ii dai o sansa lui Catalin sa va cunoasteti si partile bune 😘”, au fost doar câteva dintre mesajele fanilor.

Ella de la Puterea dragostei
Ella de la Puterea dragostei

Ella de la Puterea dragostei, mesajul pe care îl aștepta toată lumea: „E de ajuns...”

Ce a transmis Ella de la Puterea dragostei, după ce s-a văzut cu Jador zilele trecute. Concurenta a dezvăluit ce se întâmplă între ei.

Ella de la Puterea dragostei este plecată de câteva zile din emisiune, pentru a-și rezolva niște probleme. Concurenta a avut parte de câteva zile pline, care au culminat cu un anunț important pentru toți susținătorii ei.

Citeste si: Simina de la Puterea dragostei, în panică înainte de a naște: „Nu se mai întoarce...”

După ce s-a revăzut cu Jador și au fost surprinși în timp ce se sărută la cinematograf, Ella a ținut să spună un lucru important din viața sa personală.

„Dacă apar schimbări în viața mea, vă anunț. Apropo, nu am nevoie de atenția oamenilor, e de ajuns atenția unui singur om! Vă pup”, a scris Ella pe pagina sa de socializare, semn că lucrurile dintre ea și Jador sunt cât se poate de bune și par să se îndrepte în direcția dorită de către fanii ei și ai lui Jador.



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

Ce lipsuri a avut Mirabela Dauer în copilărie. De ce mama și tatăl său nu au participat mai des la spectacolele sale? "Mama mea a venit de două ori în viața mea, tata niciodată!"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies