Horoscop zilnic. Horoscop 9 martie 2020. Predicții astrale. Luni va fi SUPERLUNA plină în zodia Fecioară!

Horoscop. Horoscop zilnic. Horoscop 9 martie 2020. Horoscopul de mâine
Horoscop. Horoscop zilnic. Horoscop 9 martie 2020. Horoscopul de mâine

Horoscopul de mâine. Predicții astrale. Horoscop. Horoscopul zilnic aduce în prim plan previziuni astrale pentru nativii zodiilor Vărsător, Pești, Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător și Capricorn.

Horoscopul zilnic de Luni, 9 martie 2020  ne arată ce au rezervat astrele pentru nativii tuturor zodiilor. Predicții astrale pentru săptămâna viitoare.

Horoscop zilnic. Pe data de 9 Martie 2020, vom avea parte de un eveniment astrologic uimitor. Este vorba despre Super Luna plină din zodia Fecioară, care ne determină să fim mai practici și mai atenți la detalii. În această zi, accentul va fi pus pe detalii și pe imaginea micro.

Această Super Lună Plină te ajută să determini dacă ai făcut progresele dorite și, mai mult decât atât, îți oferă imboldul necesar pentru a-ți transforma viața în povestea imaginată chiar de tine. Este momentul să pui în practică toate ideile pe care le ai și să vezi cum munca ta din ultima perioadă, începe să dea rezultate concrete.Iată predicțiile astrale pentru nativii zodiilor Vărsător, Pești, Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător și Capricorn.

Horoscop. Horoscop zilnic. Horoscop 9 martie 2020. Horoscopul de mâine
Horoscop. Horoscop zilnic. Horoscop 9 martie 2020. Horoscopul de mâine

Citeste si: Horoscop săptămânal. Horoscop 9-15 Martie 2020. Nativii Capricorn vor avea mari probleme cu banii, iar Leii vor fi vedetele săptămânii- le merge bine pe toate planurile

Horoscop zilnic. Horoscop 9 Martie 2020. SuperLuna plină în Fecioară

Horoscop. Horoscop 9 Martie 2020. Vărsător

SuperLuna plină. Nativii Vărsător vor avea parte de schimbări financiare, în timpul Superlunii pline din Fecioară.

Astfel, veți crea o afacere profitabilă, veți iniția noi proiecte care vă vor aduce venituri substanțiale sau veți primi o moștenire consderabilă, pe care o puteți investi după bunul plac. Trebuie să fiți atenți la contractele pe care le încheiați astăzi, deoarece acestea pot avea clauze pe termen lung și riscați să ieșiți în pierdere. Atenție la detalii!

Horoscop zilnic. Horoscop 9 Martie 2020. Pești

Persoanele născute în zodia Pești vor avea accentul pus pe relațile din viața lor, indiferent de natura acestora. Este important să faceți parte dintr-o echipă, deoarece, așa cum zice și faimosul proverb: „unde-s mulți, puterea crește.” Veți avea foarte multă influență asupra celor din jur, așa că dacă v-ați propus să inițiați ceva nou, acum este momentul să vă formați echipa, care vă va duce pe culmile succesului.

Horoscop 9 Martie 2020. Berbec

Berbecii vor fi axați pe partea practică, pe zona de detalii. Dacă simțeați că ceva nu funcționează, acum este momentul să analizați toate detaliile, pentru că dați dovadă de capacități dezvoltate de analiză și, cu siguranță veți descoperi și rezolva toate hibele pe care le găsiți. De asemenea, trebuie să fiți atent la persoanele din jur, pentru că cineva din anturajul vostru va avea nevoie de susținere morală.

A venit vremea să vă arătați latura altruistă, să renunțați la egoismul caracteristic și să ajutați pentru a primi, la rândul vostru, ajutor.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Horoscopul de mâine. Horoscop 9 Martie 2020. Taur

Predicții astrale. Nativii zodiei Taur vor avea parte de foarte multă energie pozitivă.

Aceștia vor fi siguri de propriile forțe și vor ajunge la un nivel ridicat de stimă de sine. De asemenea, semnul vostru zodiacal se află în zona romantismului, așa că nici nu se poate pune problema de vreun conflict cu partenerul de viață. Toate lucrurile merg ca unse, dar mai aveți de lucrat la munca în echipă. Încercați să socializați cât mai mult, atât cu colegii de birou, cât și cu prietenii apropiați.

Horoscop 9 Martie 2020. Gemeni

Horoscopul de mâine. Gemenii se află în zona de siguranță, de conform, motiv pentru care aceștia vor fi orientați către viața de familie și casă, relația de cuplu și stabilitatea conferită de locul de muncă. Nu veți face schimbări majore, pentru că aveți nevoie de securitate materială și sufletească, însă acest lucru nu este neapărat unul rău! Este important să fiți conștienți de obiectivul pe care vi l-ați impus, pentru a reuși să îl atingeți cât mai repede cu putință. Poate că a vent momentul pentru o vacanță peste hotare, alături de familie. Doar nu ați economisit bani atâta timp degeaba, nu?

Horoscop. Horoscop 9 Martie 2020. Rac

Ei bine, aflați în zona creativității, nativii Rac ar putea avea o idee strălucită, care să le deschidă noi uși și, deopotrivă, noi orizonturi. Este foarte important să rămâneți cu picioarele pe pământ și cât se poate de modest, chiar dacă ați reușit să avansați pe scara ierarhică. Nu uitați niciodată de unde ați plecat și fiți mereu recunoscători pentru drumul pe care l-ați parcurs. S-ar putea să vi se propună un loc de muncă nou, un salariu mai mare, dar țineți cont că vor fi și mai multe responsabilități!

Citeste si: Horoscop. Când ar trebui să te căsătorești în funcție de zodie?

Horoscop 9 Martie 2020. Horoscopul de mâine. Leu

Predicții astrale. Persoanele născute în zodia Leu vor începe să vadă rezultatele cuantificabile ale muncii lor din ultimele câteva luni. Este foarte important să nu cheltuiți necugetat, deoarece pe viitor, veți avea nevoie de o sumă mai mare de bani. Veți încheia noi parteneriate sau poate veți cunoaște persoane care vă vor coopta în afacerea lor, cer este că pe data de 9 Martie 2020, vă veți bucura de succes pe planul carierei.

Horoscop 9 Martie 2020. Fecioară

Superluna plină. Având în vedere că această SuperLună plină va avea loc în zodia voastră, Fecioarele se vor bucura de un succes inegalabil. Vă veți face remarcat fără prea mult efort, mai ales că veți avea toate calitățile evidențiate. Dacă de obicei sunteți atenți la detalii, dați dovadă de integritate și sunteți persoane foarte muncitoare și idealiste, acum totul va fi exacerbat. Viața voastră se va îmbunătăți semnificativ, mai ales că soțul sau iubitul vă vor fi alături în toate deciziile pe care le aveți de luat.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Horoscop zilnic. Horoscop 9 Martie 2020. Balanță

Balanțele vor fi foarte inspirate, se vor întoarce către sine și vor face toate sacrificiile necesare pentru a-și atinge scopurile. Vor munci de zece ori mai mult și vor da tot ce este mai bun din ele, dar toate lucrurile vor merita, când va veni fluturașul de salariu de la finalul lunii. Singurul aspect negativ ce vizează Balanțele, este dorința de izolare. Nu vă simțiți neapărat sociabile și evitați să petreceți timp cu persoanele din jurul vostru, chiar dacă acestea vă sunt foarte dragi.

Horoscop 9 Martie 2020. Scorpion

Opus nativilor Balanță, persoanele guvernate de zodia Scorpion, vor străluci în toate cercurile sociale! Fie că este vorba despre prieteni, colegi de birou, familie sau chair persoane necunoscute, toată lumea va fi atrasă de voi ca de un magnet. Vă veți simți pe deplin satisfăcut, iar nivelul de încredere în propria persoană va crește semnificativ. Efectele secundare ale acestei zile vor fi în totalitate pozitive și se vor resimți mult timp de acum în colo, pentru că pe data de 9 Martie 2020 sunt șanse crescute ca Scorpionii să se reprofileze și să pornească propria afacere.

Horoscopul de azi. Horoscop 9 Martie 2020. Săgetător

Nativii zodiei Săgetător vor fi afectați de această SuperLună plină, mai ales pe plan sentimental și mental. Chair dacă la locul de muncă lucrurile stau foarte bine, în sufletul vostru este destul de multă agitație pentru că parcă nu vă puteți pune ordine în gânduri. În ceea ce privește cariera, veți avea parte de noi oportunitpți, iar orizonturile vi se vor lărgi semnificativ. Este important să cereți ajutor în rezolvarea problemelor sufletești, iar persoanele perfecte pentru a vă sfătui sunt părinții ori familia.

Horoscop. Predicții astrale. Horoscop 9 Martie 2020. Capricorn

Superluna plină. În ceea ce privește Capricornii, în orizontul lor va răsări oportunitatea unei călătorii în străinătate. Fie că este o vacanță primită în dar de la partenerul de viață, sau o călătorie în interes de serviciu, astrele relevă că această plecare vă va ajuta să vă dezvoltați ca persoană și să vă stabiliți noi idealuri. Comunicați foarte bine în această zi, așa că este important să vă manifestați dorințele clar și răspicat, pentru că sunteți la un pas de îndeplinirea lor.

 

Citeste si: Zodiile care dau lovitura la bani în 2020! Este anul lor



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

Puterea secretă a fiecărei zodii! Cum o poți specula să ai succes

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies