Alex Bodi, reacție șocantă după ce Bianca Drăgușanu a postat o poză cu ea desfigurată: „Te-am platit...”

Alex Bodi
Alex Bodi

Ce a transmis Alex Bodi după ce Bianca a dezvăluit o imagine cu ea, în care are fața desfigurată. Reacția omului de afaceri.

La doar câteva ore după ce Bianca Drăgușanu a făcut publică o imagine șocantă, în care are fața desfigurată din cauza fostului său soț, Alex Bodi a avut o reacție neașteptată.

Cei doi au divorțat în urmă cu câteva zile, însă lucrurile dintre ei sunt departe de a fi clarificate. Vedeta i-a transmis și un mesaj afaceristului, alături de imaginea cu ea desfigurată, dându-i de înțeles că este dispusă să-l facă să plătească pentru tot răul pe care i l-a făcut:

Citeste si: Alex Bodi o atacă dur pe fosta lui soție! ”Du-te să pozezi în...”

„Cu asta am rămas! Dar m-am vindecat! Să vedem ce spun autoritățile despre ”bărbăția”ta”, i-a transmis Bianca lui Alex Bodi, iar omul de afaceri nu a întârziat să îi răspundă:

Citeste si: Alex Bodi se refugiază în credinţă după divorţul de Bianca Drăguşanu: “Dumnezeu ştie cât să ne ţină în focul ispitelor şi greutăţilor, dar ne scoate la momentul potrivit”

„Oare ce vor spune când află că ai vrut să sari din mașină și mai ales că ai cerut bani, iar eu te-am plătit”.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Alex Bodi mesaj
Alex Bodi mesaj

Bianca Drăgușanu, fericită că a ieșit dintr-o relație toxică

Invitată în emisiunea lui Teo, Bianca Drăgușanu a făcut și primele declarații după divorțul de Alex Bodi.

Vedeta le-a sfătuit pe toate femeile care trăiesc ”într-o relație toxică” să iasă din ea.

Bianca Drăgușanu
Bianca Drăgușanu

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Citeste si: Ce părere are Bianca Drăgușanu despre femeia cu care Alex Bodi a înșelat-o: „Ce purcică...”

După apariția la voi în emisiune, după ziua mea, a venit și el la restaurantul în care am fost eu să petrec. La modul general, viața mea începe de astăzi. Sunt o femeie liberă. Sfătuiesc femeile care trăiesc într-o relație vicioasă, toxică, să iasă din relația asta.

Din partea mea a fost iubire. Atâta timp cât respecți un om, nu ai cum să-l înșeli. Așa cum a spus soțul meu, nu are ce să-mi reproșeze.

Eu am stat într-o chestie în care nu eram fericită. Mie îmi este foarte greu să comentez niște lucruri. Copilul meu este foarte inteligent, în general copiii la vârsta asta sunt foarte inteligenți. Copilul meu era trist. Îmi este foarte greu să comentez niște lucruri.

Eu am început o altă viață de azi. Cât de vesel poate fi un copil, la 1:30, cu patru polițiști în casă, cu mama care plângea și cu mine cum eram?”, a declarat Bianca Drăgușanu.

 



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

Sâmbătă, de la ora 14:45, în ”ROventura”, La pas prin ”inima” Bucovinei, Câmpulung Moldovenesc

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies