Un nou cuplu la Puterea dragostei? Cu cine a fost surprinsă Ligi în urmă cu puțin timp

Ligi de la Puterea dragostei
Ligi de la Puterea dragostei

Fanii emisiunii Puterea dragostei au avut parte de o surpriză de proporții. Cu cine a fost surprinsă Ligi, una dintre cele mai îndrăgite concurente.

La doar o zi după ce Mariana de la Puterea dragostei a aruncat bomba în legătură cu doi dintre colegii săi, o fotografie postată pe o rețea de socializare i-a luat pe toți fanii emisiunii prin surprindere.

Ieri, Mariana a dezvăluit că a văzut când Cătălin și Ligi s-au sărutat, iar cei doi au explicat că nu a fost vorba decât despre un sărut pe obraz. Cu toate acestea, astăzi, Ligi a pus pe Instastory o fotografie alături de Cătălin, iar cei care îi urmăresc contul de Instagram au fost extrem de surprinși.

Ligi de la Puterea dragostei si Catalin
Ligi de la Puterea dragostei si Catalin

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Concurenta de la Puterea dragostei a evitat să facă fotografii cu alți concurenți de la Puterea dragostei, iar atunci când s-a cuplat cu Phillip, a postat mai multe imagini cu el.

Citeste si: De ce își ține mereu Bernadett de la Puterea Dragostei părul prins în coadă

În rest, Ligi a evitat să se asocieze cu alți colegi de competiție, ceea ce înseamnă că nu este întâmplătoare fotografia cu Cătălin și că cei doi ar putea fi mai mult decât colegi.

Citeste si: Ligi de la Puterea dragostei, prima reacție după ce Phillip a făcut publice filmulețe indecente cu ea: „Nu este nimic de judecat...”

Cătălin, susținut de către colegi pentru a o cunoaște mai bine pe Ligi

De altfel, Marius i-a sugerat lui Cătălin să evite discuțiile nocturne cu Ligi și să vadă cum evoluează lucrurile și dacă între ei ar putea fi ceva.

Citeste si: Jador și-a anulat toate concertele! Ce se întâmplă cu familia sa: „Doamne ajută să trecem cu bine...”

Ligi a devenit o femeie liberă după ce a pus punct relației cu Phillip.

De partea cealaltă, Cătălin a vrut să formeze un cuplu cu Ella, însă aceasta i-a explicat că nu este deloc interesată de el, așa că a hotărât să nu o mai caute.

Și cum cei doi sunt singuri în acest moment și au o mulțime de pasiuni comune, printre ele fiind și fitness-ul, fanii lor și-ar dori să îi vadă împreună și să dovedească puterea dragostei.



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Ce lipsuri a avut Mirabela Dauer în copilărie. De ce mama și tatăl său nu au participat mai des la spectacolele sale? "Mama mea a venit de două ori în viața mea, tata niciodată!"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies