Declarații incendiare despre postura Biancăi Drăgușanu de mamă. „Și-a folosit propriul copil!” Victor Slav a decis să ia atitudine, „Totul până la copil...”

Alex Bodi despre Bianca Drăgușanu, în calitate de mamă
Alex Bodi despre Bianca Drăgușanu, în calitate de mamă

Alex Bodi și Bianca Drăgușanu dau din ce în ce mai multe informații despre relația lor, iar recent, afaceristul a povestit despre iresponsabilitatea Biancăi Drăgușanu, în calitate de mamă.

Scandalul dintre Alex Bodi și Bianca Drăgușanu a ajuns la declarații din ce în ce mai scandaloase despre viața lor de cuplu. Recent, afaceristul Alex Bodi a povestit că Bianca Drăgușanu este o mamă iresponsabilă și că în circul dintre ei, s-a folosit de propriul copil. Deși s-au făcut multe mărturisiri de-a dreptul incendiare, se pare că Alex Bodi a decis să discute despre modul în care Bianca își crește fetița, pe Sofia, oferind detalii uluitoare.

Alex Bodi despre Bianca Drăgușanu, în calitate de mamă
Alex Bodi despre Bianca Drăgușanu, în calitate de mamă

Citeste si: Bianca Drăguşanu, atitudine şocantă după divorţul de Alex Bodi! Uite ce a făcut acasă!

Este Bianca Drăgușanu, o mamă iresponsabilă? „Mă deranjează că și-a folosit propriul copil!”

După ce că Bianca Drăgușanu și Alex Bodi se află în epicentrul unui scandal mediatic de zile mari, aceștia au început să discute inclusiv despre dedesubturile căsniciei și relației lor.

Acum, Alex Bodi a decis să o atace pe Bianca, din postura de părinte. Afaceristul a recuoscut că o iubește pe fetița Biancăi ca pe propriul copil, însă a explicat că Sofia este crescută de mama Biancăi, doamna Madi și că Bianca Drăgușanu nu se implică în creșterea copilului ei, astfel că nu se poate numi o mamă perfectă.

Citeste si: Bianca Drăgușanu tună și fulgeră! Dezvăluiri uluitoare despre Alex Bodi: „E agresiv pentru că ia….”

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

„Relația noastră de un an jumătate nu a fost numai cu circuri. Îmi pare rău că am ajuns la nivelul acesta. Nu vreau să-mi asum lucrurile pe care le spune ea despre mine.

Nu trebuie să accept anumite acuzații care mă denigrează pe mine ca persoană. Mă deranjează că și-a folosit propriul copil. Am ținut la Sofia ca la fetițele mele.

Ea ca să pozeze într-o mamă perfectă ar trebui să fie lângă fetița ei și să o crească. Nu știu cât a stat Sofia la București. Normal că spune că mama ei este îngerul ei păzitor, pentru că doar doamna Madi are grijă de fetiță. Ca să fii o mamă de bază trebuie să fii o mamă alături de fetița ta”, a declarat Alex Bodi.

Victor Slav a decis să ia atitudine, pentru a-și proteja fiica

Deși Victor Slac a decis să nu comenteze despre situația din viața fostei sale soții, acesta nu poate sta indiferent, mai ales că fiica sa, Sofia, a luat parte la numeroase scandaluri. Bianca susține că a fost bătută. Desfigurată și agresată fizic și psihic în nenumărate rânduri, iar Alex Bodi a declarat că blonda nu este stabilă psihic și emoțional, că nu se ocupă deloc de fiica ei și că nu poate fi numită mamă.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Conform celor de la Impact, un apropiat de-al lui Victor Slav a declarat că fostul prezentator TV își iubește extrem de mult fiica, motiv pentru care nu își dorește ca

micuța Sofia să asiste la circul din viața mamei ei.

“Victor a rămas de-a dreptul șocat atunci când a auzit declarațiile ei, cum că Sofia ar fi asistat la niște scandaluri monstruoase. Chiar în ziua aceea s-a dus la Bianca acasă extrem de supărat și i-a spus că nu îl interesează ce face cu viața ei, că este liberă să trăiască exact așa cum își dorește, dar că nu vrea sub nicio formă ca fiica lui să treacă prin situații traumatizante. Bianca i-a spus că știe că a greșit și i-a promis că nu se va mai repeta. Victor este un om blând și cald, dar totul până la copilul lui. De acolo se transformă”, a declarat un apropiat al prezentatorului.

Citeste si: Bianca Drăgușanu a spus ADEVĂRUL despre Alex Bodi! ”Mi-a virat 6000 de EURO ca să nu mă duc la Poliție!”



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

Bianca Drăgușanu a spus ADEVĂRUL despre Alex Bodi! ”Mi-a virat 6000 de EURO ca să nu mă duc la Poliție!”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies