Îndrăgita vedetă iubită de milioane de români s-a testat pentru Covid-19

Krist Jenner
Krist Jenner

După ce a mers la o petrecere unde sărbătoritul a fost testat pozitiv, vedeta a decis să își facă testul pentru a vedea dacă este infectată cu coronavirus.

Panică în familia surorilor Kardashian. Mama surorilor care au devenit cunoscute în întreaga lume datorită unei cunoscute emisiuni TV a mers să își facă testul pentru a vedea dacă este infectată cu noul coronavirus.

Kris Jenner, fosta soție a lui Bruce Jenner, a mers la spital pentru a-și face testul de depistare a Covid-19. În vârstă de 64 de ani, vedeta de televiziune a ajuns de urgență la spital, după ce a fost expusă bolii recent, în timpul unei petreceri.

Kris Jenner
Kris Jenner

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Un alt actor de la Hollywood a fost testat pozitiv cu virusul COVID-19. „Fără panică!”

Kris Jenner a mers la ziua de naștere a CEO-ului Grupului Universal Music, Lucian Grainge, care a aflat că a fost testat pozitiv cu Covid-19.

Citeste si: Coronavirus. Adrian Streinu-Cercel demontează mituri despre COVID-19

„Kris Jenner a fost testată pentru coronavirus după ce a mers la ziua de naștere a lui Lucian Grainge în urmă cu două săptămâni. Graige a fost depistat pozitiv și Kris a vrut să se asigure că este sănătoasă. Kris nu a fost bolnavă și nici nu a avut simptome, însă din moment ce a intrat în contact cu cineva testat pozitiv, a făcut testul.

Din fericire, rezultatul a fost negativ”, a spus o sursă pentru o publicație americană.

Idris Elba și Olga Kurlyenko, depistați pozitiv cu Covid-19

Restul familiei, inclusiv fiicele Kylie, Kim și Khloe sunt sănătoase, deși despre Kourtney s-a aflat că s-a îmbolnăvit de gripă și că se reface.

Citeste si: Armin Nicoară s-a autoizolat din cauza coronavirusului! ”La mine chiar nu e de joacă”, explică artistul după ce și-a dezvăluit cel mai mare secret

Tot de curând, alte două vedete au dezvăluit că au fost testate pozitiv cu coronavirus. Actorii Idris Elba și Olga Kurlyenko au dezvăluit că sunt în carantină după ce s-au testat.



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

Coronavirus. Adrian Streinu-Cercel demontează mituri despre COVID-19

Imagini incendiare cu Monica Bârlădeanu! Abia o mai recunoști! Da, EA e!

Amalia a dispărut chiar din fața blocului și nu a mai venit acasă! Toată lumea o caută cu disperare. Mama tinerei de 18 ani și-a strigat durerea pe internet: „Vă rog din suflet cine a văzut-o să mă ajute”

Bianca Drăgușanu, reacție după ce a fost acuzată că a circulat pe contrasens. Imaginile au devenit virale

Actrița Olga Kurlyenko, depistată cu coronavirus! Care au fost primele simptome

Bianca a pus stop! Ce decizie a luat în privința lui Patrick după ce a izbucnit în lacrimi: „Gata”

VIDEO Liam Payne a murit! Celebrul cântăreț a căzut de la etajul al treilea al unui hotel din Buenos Aires


Cookies