Mihai Bendeac, prima apariție după ce și-a înmormântat bunicul: „Nu mai pot”

Mihai Bendeac
Mihai Bendeac

Ce a transmis carismaticul actor la câteva zile după ce și-a pierdut bunicul din partea mamei. Dezvăluirile sale sunt sfâșietoare.

Mihai Bendeac trece prin cele mai grele momente din viața sa. Îndrăgitul actor și-a pierdut bunicul, de care era extrem de apropiat.

La câteva ore după înmormântare, Mihai Bendeac a avut prima apariție, în care a dezvăluit că este de-a dreptul disperat de întreaga situație.

Mărturisirile despre pierderea uneia dintre cele mai importante persoane din viaţa lui sunt sfâşietoare. În plus, artistul este foarte afectat şi de criza provocată de pandemia de coronavirus.

Mihai Bendeac in doliu
Mihai Bendeac in doliu

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

„Bă, nu ştiu dacă ştiţi: există o singură ţară în Europa, unde nu există coronavirus şi anume: Muntenegru (n.r.: râde). Şi, la început, ştirile despre Muntenegru erau destul de… gen optimist: «Uite, există şi locuri în Europa, unde nu există coronavirus: Muntenegru».

După care, ştirile, uşor, uşor au început să… (n.r.: râde) să capete un alt registru… (n.r.: râde copios). Adică… la modul: «Singura ţară din Europa fără coronavirus este Muntenegru» – informativ. În ultimult timp a devenit… bă… (n.r.: râde), există un pic frustrare deja! Deci, acum ştirea e la modul la care: «Încă niciun caz de coronavirus în Muntenegru» (n.r.: râde). Adică, deja e la modul în care: «Să meargă în... mea cineva să le tuşească la graniţă» (n.r.:
râde foarte mult)”, a declarat actorul în înregistrările urcate pe Instagram Stories la miezul nopții.

Citeste si: Delia Matache, suspectă de coronavirus? Cum a reacționat Mihai Bendeac: „Mor...”

La scurt timp după ce a făcut afirmaţiile anterior, juratul emisiunii “iUmor” a aflat că Muntenegru, singura ţară din Europa care nu avea coronavirus, a anunţat primele doua cazuri cu contaminare cu Covid-19.

El a reacţionat şi a spus:

„Jur că nu e glumă, acum am aflat: au apărut două cazuri în Muntenegru. Eu nu am ştiut că Instagramul meu atât de puternic. Bă, dar era o glumă, în ....” (n.r.: râde)”.

Mihai Bendeac si bunicul sau
Mihai Bendeac si bunicul sau

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Mihai Bendeac, cunoscut pentru faptul că se izolează des în casă

Cât despre faptul că este izolat în casă de zile întregi, Mihai Bendeac a dezvăluit:

„Eu aș putea să spun că sunt una dintre cele mai pregătite persoane din România.Cei care mă cunosc știu că îmi place să mă închid în casă, sunt o persoană destul de antisocială, îmi fac provizii. Treaba cu proviziile e un mega antrenament.

Acum, este foarte dubios, este prima dată când simt că aș vrea să ies din casă. Cred că o să ajungem în situația când trebuie să ne imunizăm. În două săptămâni o luăm razna. Acest coronavirus este un guturai. Hai să îl facem toți ăștia care putem și să mergem mai departe. Vreau să joc teatru, nu mai pot, sunt așa de disperat, să joc teatru, să filmez ceva, jur, atât de disperat sunt.”,
a mai transmis Mihai  joi.



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

Cele mai importante persoane din viața lui Mihai Bendeac! Pentru cine își dă actorul masca jos

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies