Valentina Pelinel și Cristi Borcea, gest impresionant pentru victimele pandemiei: „Toți suntem egali”

valentina pelinel si cristi borcea
valentina pelinel si cristi borcea

Ce au hotărât cei doi în urmă cu puțin timp. Anunțul a fost făcut de către Valentina Pelinel pe pagina sa de socializare și a primi numeroase comentarii.

Valentina Pelinel și Cristian Borcea au luat o decizie impresionantă, în urmă cu puțin timp. Pe fondul pandemiei de coronavirus, cei doi au anunțat în urmă cu puțin timp că fac o donație impresionantă.

Valentina și soțul au au hotărât să doneze suma de 100000 de euro Spitalului Colțea, pentru a ajuta sistemul medical să facă față acestei situații cu care nimeni nu s-a mai întâlnit până acum.

Citeste si: Alexandra Dinu, măsuri radicale din cauza coronavirusului: „E gol, gol”

„Dragii nostri, fiti solidari! Familia Borcea, prin eforturi personale si cu sprijinul financiar al companiilor unde actioneaza, a initiat procedura legala de donatie catre spitalul Coltea in valoare de peste 100 000 EURO. Banii vor fi distribuiti catre spital incepand de azi si pana la sfarsitul lunii viitoare.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Cu toate ca activitatea companiilor noastre este blocata din cauza aceste pandemii, am ales sa venim in ajutorul celor din sistemul medical pentru ca noi toti sa fim in siguranta si protejati.

valentina pelinel si cristi borcea
valentina pelinel si cristi borcea

Speram ca gestul nostru sa rezoneze cu toti cei care au aceasta posibilitate, pentru ca toti suntem implicati si doar impreuna prin eforturi personale concrete, putem fi solidari.
Cu cat actionam mai repede, cu atat lucrurile vor fi mai usor de gestionat si putem reveni la o stare de normalitate. Toti suntem egali in fata acestei pandemii”, a transmis Valentina pe pagina sa de Instagram, iar prietenii virtuali i-au felicitat pentru acest gest extraordinar.

Citeste si: Andra, gest superb in plina epidemie de coronavirus: A donat 20.000 de euro pentru Institutul Matei Bals

„Bravo. Va pup. 👍👍❤️❤️❤️/ Ce familie frumoasa”, au fost doar câteva dintre comentarii.

Cea care a inițiat donările către spitalele din România a fost Andra, care a donat suma de 20000 de Euro. În plus, și omul de afaceri George Becali a donat echipamente și materiale medicale pentru spitalele din București, iar alți oameni de afaceri și vedete au ajutat, la rândul lor și au donat bani și materiale.



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Alexandra Dinu, măsuri radicale din cauza coronavirusului: „E gol, gol”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies