Bianca Drăguşanu dansează pe manele, aproape dezbrăcată! Imaginile care au devenit virale!

Bianca Drăguşanu dansează pe manele, aproape dezbrăcată! Imaginile care au devenit virale!
Bianca Drăguşanu dansează pe manele, aproape dezbrăcată! Imaginile care au devenit virale!

Bianca Drăguşanu dansează pe manele aproape dezbrăcată! Imaginile care au devenit virale!

Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi au divorţat, dar războiul adevărat dintre cei doi a început abia după despărţire. Omul de afaceri a desfiinţat-o, pur şi simplu, pe fosta lui soţie şi a declarat, fără menajamente, că aceasta nu ar fi o mama bună şi că ar fi instabilă psihic şi emoţional. Afaceristul a povestit, detaliat, un episod care a avut loc în urmă cu puţin timp. Bărbatul susţine că fosta lui soţie ar fi ameninţat că îşi ia viaţa.

Citeste si: Bianca Drăgușanu l-a implorat pe Alex Bodi să se împace. A refuzat să se dea jos de la el din mașină și a urlat că...

" Ea în noaptea aceea țipa și urla că are un cuțit și vrea să se omoare, am patru persoane care erau la ea acasă și pot să declare.

A luat pastile, ea în nebunia ei mi-a spus că a luat patru. Am luat-o de pe jos, am chemat pe cineva să mă ajute. Nu am filmat-o să o am la mână, eu dacă nu aveam dovezile eram omul negru.
Eu la cinci dimineața am chemat un prieten care avea cheia ei de rezervă, pentru că am simțit că ceva nu e ok. Tu nu ești o femeie cu psihic puternic și ai recurs la gesturi nedemne de o mamă.
L-am pus să filmeze ca să nu creadă lumea că aș fi bătut-o și de aia i s-a făcut rău

Partenerul meu are video-uri și conversații. Îi spun (n.r.- Biancăi Drăgușanu) să se gândească la ce a făcut în Singapore la etajul 40. Să-și aducă aminte, să știe că nu e o femeie sigură, independentă. ”, a povestit Alex Bodi, despre Bianca Drăgușanu, în urmă cu câteva zile.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Bianca Drăguşanu dansează pe manele aproape dezbrăcată! Nu a lipsit nici piesa ei preferată, pe care protagonista noastră a exersat câteva mişcări lascive, "periculoase". 

După declaraţia aceasta au urmat şi altele, la fel sau chiar mult mai dure, dar în urmă cu puţin timp am aflat că Bianca şi Bodi s-au împăcat şi au hotărât să nu-şi mai spele rufele în public.

Prea târziu, am spune noi, dar ştiţi vorba aceea...mai bine mai târziu decât niciodată.

Ei bine, fericită că ea şi fostul ei soţ au îngropat securea războiului, frumoasa blondă a sărbătorit, într-un mod original, acasă. Vedeta a îmbrăcat cea mai sexy ţinută, cu pantaloni mulaţi, extrem de scurţi şi o bustieră, şi a dansat pe manele zeci de minute. Nu a lipsit nici piesa ei preferată, pe care protagonista noastră a exersat câteva mişcări lascive, "periculoase".

Citeste si: Alex Bodi a rămas singur în hotel cu escortele de lux, din cauza coronavirusului: “Proprietarii lasă “cliente false” doar așa de decor, ca să mai umple puțin plaja”

Citește și: Bianca Mândru, schimbare radicală de look. Cum arată fosta concurentă de la ”Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: "Ne îndreptăm spre Al Treilea Război Mondial". Avertismentul sumbru al unui fost lider mondial- stirilekanald.ro

Mulţi se vor gândi, şi pe bună dreptate, că diva a ales să se prezinte aşa pe reţelele de socializare ca să-l enerveze pe fostul ei soţ, acesta nefiind de acord cu ipostazele în care Bianca apare des în faţa comunităţii ei de pe instagram.



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

Alex Bodi, informații de ULTIMĂ ORĂ despre Bianca Drăgușanu. După ce că a încercat să se sinucidă, deși e mamă, minte și „E instabilă psihic!”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies