Două substanțe combinate pot trata coronavirusul COVID-19. Anunțul a fost făcut de Donad Trump

Două substanțe combinate pot trata coronavirusul COVID-19
Două substanțe combinate pot trata coronavirusul COVID-19

Donald Trump a anunțat că două substanțe combinate, pot trata coronavirusul COVID-19. Este vorba despre hidroxiclorochina și azitromicina.

Deși experții au anunțat că este necesar ca studiile să se aprofundeze, Donald Trump a anunțat un progres în lupta cu coronavirusul COVID-19. După realizarea unui studiu pe 25 de pacienți, s-a descoperit că tratamentul cu hidroxiclorochina a avut rezultate promițătoare, numai 25% dintre pacienți rămânând infectați.

„Hidroxiclorochina și azitromicina luate împreună, au șansa de a produce o mare schimbare în istoria medicinei,” a declarat Donald Trump.

„FDA a reușit să mute munții din loc. Mulțumesc! Să le punem în uz imediat. Oamenii mor, să ne mișcăm repede. Dumnezeu să vă binecuvânteze!” a continuat președintele american, Donald Trump.

Citeste si: Ambasada Chinei a oferit un ajutor imens spitalelor din Capitală. Gabriela Firea: „Este un prim gest făcut de doamna ambasador”

Anunțul a fost făcut Sâmbătă, pe 21 Martie, ia studiile au început Joi, 19 Martie, atunci când președintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, a anunțat că Administrația SUA pentru Alimente și Medicamente, a aprobat testarea Hidroxichlorinei și

a Azitromicinei. De asemenea, Sibeth Ndiaye, purtătorul de cuvând al guvernului francez, a remarcat „rezultatele promițătoare” pe care cele două medicamente le-au marcat și a consemnat că va extinde studiile pentru acest tratament.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Două substanțe combinate pot trata coronavirusul COVID-19
Două substanțe combinate pot trata coronavirusul COVID-19

Cei doi compuși- medicamente folosite în trecut, pentru a trata alte epidemii

Hidroxiclorchina este un medicament foarte vechi, folosit o vreme îndelungată pentru a trata afecțiuni precum malaria, problemele reumatice ș.a.m.d. Rezultatele studiilor efectuate în Franța, au adus în prim-plan potențiala utilizare a acestui compus, pentru tratarea coronavirusului COVID-19, după ce francezii au descoperit că în doar șase zile de administrare, 75% dintre pacienți s-au vindecat.

Citeste si: Un spital militar de campanie pentru tratarea pacienţilor infectaţi cu Covid-19 va fi amplasat la Constanţa

Studiul a fost condus de către Didier Raoult, directorul Institutului Universitar Medical din Marsilia, iar în cadrul său, 25 de pacienți infectați cu coronavirusul COVID-19, au fost tratați cu hidroxiclorchină. După doar șase zile de folosire, 75% dintre pacienți au fost declarați vindecați, iar 90% dintre persoanele care NU au primit acest tratament, au continuat să se lupte cu această infecție.

Citește și: Primele imagini de la nunta Monicăi Bârlădeanu cu Valeriu Gheorghiță. Cine au fost vedetele invitate la marele eveniment| VIDEO- kanald.ro

Citește și: "De data asta nu mai scapi"- Fata de 18 ani UCISĂ, la Bacău, de un vecin...- stirilekanald.ro

În urma acestui studiu, o comanie farmaceutică din Franța, s-a oferit să doneze milioane de cutii de Plaquenil (numele comercial dat hidroxiclorochinei), pentru a nu opri testările, potrivit Mediafax.

„Acest studiu pare promițător, dar trebuie să fim cu adevărat atenți înainte de a ne ridica așteptările când vine vorba despre un virus atât de nou ca acesta. Încă ne lipsesc o mulțime de date, a mprturisit Sarah Dalessandro, profesor de medicină moleculară la Universitatea din Milano și specialist în Malarie.

Citeste si: Femeie infectată cu coronavirus, discurs emoționant de pe patul de spital. „Dacă va fi într-adevăr rău, atunci veți ajunge aici!”



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Femeie infectată cu coronavirus, discurs emoționant de pe patul de spital. „Dacă va fi într-adevăr rău, atunci veți ajunge aici!”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Festin regal la Palatul Snagov! Cum au fost răsfățați invitații la nunta Monicăi Bîrlădeanu și a lui Valeriu Gheorghiță

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Bianca Mândru, schimbare radicală de look. Cum arată fosta concurentă de la ”Casa iubirii”

"Ne îndreptăm spre Al Treilea Război Mondial". Avertismentul sumbru al unui fost lider mondial


Cookies