Alex Bodi se stabilește definitiv la Londra, după divorțul de Bianca? În capitala Angliei, afaceristul e directorul unei companii de consultanță în management !

Alex Bodi se stabilește definitiv la Londra, după divorțul de Bianca? În capitala Angliei, afaceristul e directorul unei companii de consultanță în management !
Alex Bodi se stabilește definitiv la Londra, după divorțul de Bianca? În capitala Angliei, afaceristul e directorul unei companii de consultanță în management !

Alex Bodi are o companie de management la Londra, unde vrea să își extindă afacerile.

Alex Bodi are o companie de management la Londra pe care a înființat-o pe 30 martie 2019. Sediul firmei se află într-o clădire din capitala Angliei, Bofi figurând în acte ca director. Bodi Capital Ltd este o companie privată al cărei domeniu de activitate este consultanță în management, alta decît management financiar.( vezi imaginile care o spulberă pe Bianca Drăguşanu)

Citeste si: Reacția lui Victor Slav după ce Bianca Drăgușanu a divorțat de Alex Bodi. Ce mesaj a transmis?

Citeste si: VIDEO| Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, primele declarații după apariția imaginilor în care se bat în public

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Declarații incendiare despre postura Biancăi Drăgușanu de mamă. „Și-a folosit propriul copil!” Victor Slav a decis să ia atitudine, „Totul până la copil...”

Bodi este supervizor în dpartamentul de Relații Internaționale al companiei specializate în tranzacții cu microlingouri, dar își încearcă norocul în afaceri și pe cont propriu. La începutul anului, el şi-a deschis o nouă afacere în Spania. Este vorba despre un spațiu larg de distracție pentru copii și adolescenți, cu zone de joacă, sală dedicată organizării de evenimente și o cantină. Bodi a investit, și într-un magazin care comercializează cărnuri, aflat în localitatea spaniolă Villabilla, situată lângă Alcala de Henares, oraşul în care sunt stabiliţi Sonia şi părinţii săi.

Citește și: Bianca Mândru, schimbare radicală de look. Cum arată fosta concurentă de la ”Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: "Ne îndreptăm spre Al Treilea Război Mondial". Avertismentul sumbru al unui fost lider mondial- stirilekanald.ro

Alex Bodi are o companie de management la Londra. Călătoreşte des în Marea Britanie

Recent, Alex Bodi s acuzat-o pe Bianca Drăgușanu că i-a falsificat semnătura pe un contract de vânzare-cumpărare între ei, pentru ca vedeta să poată înmatricula mașina pe numele ei. Automobilul, în valoare de 67.000 de euro a fost achiziționat cu ”banii jos” de Bodi. Mașina ar fi ajuns apoi în posesia Biancăi, care i-a virat lui Bodi o parte din bani în cont. Când lucrurile au început să scârțâie între cei doi, Bodi i-ar fi înapoiat avansul Biancăi iar aceasta i-a dat mașina înapoi.

„A doua oară, când se plângea că n-are mașină cu care să circule, iar mi-a pus o parte din bani în cont li i-am dat mașina să o folosească. În timp ce eu eram în Londra, un prieten de-al meu i-a dus actele și cheile de la mașină. Ea a făcut un contract fals, fără ca eu să fi semnat nimic și și-a înscris mașina pe numele ei.

Eu nu am semnat nimic”,  a susținut Alex Bodi, care s-a referit și la o călătorie de afaceri pe care a făcut-o la Londra.



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

Ce lipsuri a avut Mirabela Dauer în copilărie. De ce mama și tatăl său nu au participat mai des la spectacolele sale? "Mama mea a venit de două ori în viața mea, tata niciodată!"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies