Ramona Olaru şi Cuza de la Noaptea Târziu s-au despărţit! Asistenta tv a anunţat ruptura!

Ramona Olaru şi Cuza de la Noaptea Târziu s-au despărţit! Asistenta tv a anunţat ruptura!
Ramona Olaru şi Cuza de la Noaptea Târziu s-au despărţit! Asistenta tv a anunţat ruptura!

Ramona Olaru şi Cuza de la Noaptea Târziu s-au despărţit! Asistenta tv a anunţat ruptura!

Ramona Olaru şi Cuza, de la "Noaptea Târziu", formau una dintre cele mai îndrăgite perechi din România. Tinerii s-au cuplat în urmă cu câteva luni, dar păreau extrem de îndrăgostiţi, ba chiar, mai în glumă, mai în serios, solistul ar fi cerut-o pe superba blondă de soţie. Nimeni nu se aştepta la o ruptură, mai ales că protagoniştii noştri păreau făcuţi unul pentru celălalt.

Ramona Olaru şi Cuza de la Noaptea Târziu s-au despărţit

Veseli, zâmbitori, exuberanţi şi plini de umor, cei doi formau un cuplu iubit şi în mediul online, acolo unde, de altfel, au anunţat şi despărţirea, de curând. Ramona a şters toate pozele cu artistul, de pe reţelele de socializare, iar când a fost întrebată de un urmăritor de ce cântăreţul nu mai apare în postările ei, asistenta tv a răspuns, tranşant," Eu şi Cuza nu mai formăm un cuplu".

Citeste si: Bote le face praf pe artistele României! “Au lenjerie de proastă calitate şi se consideră şmechere”! Designerul spune ce crede despre Delia, Loredana sau Lidia Buble!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Ramona a fost căsătorită

Colega lui Răzvan Simion şi a lui Dani Oţil a fost căsătorită timp de trei ani cu un tânăr om de afaceri. Cei doi s-au despărţit cu aproape un an înainte ca Ramona să-l cunoască pe Cuza, dar, la fel ca în cazul de mai sus, nimeni nu se aştepta la asta.

De 5 ani suntem împreună. Sunt căsătorită de trei ani aproape cu el.

Suntem la poluri opuse. Eu sunt aşa…«heeeei, hai să ne distrăm», iar el e aşa „nu vreau, stai departe de mine”. Probabil acesta este lucrul care ne apropie cel mai mult. Şi pentru că el nu vrea să apară, de aceea e oarecum ascunsă ”, povestea Ramona în trecut", spunea Ramona Olaru când era măritată.

Citeste si: Cu cine se iubește Florin Ristei? S-a spus că între el și Carmen Grebenișan s-a înfiripat ceva în Asia

Citeste si: Ramona Olaru a divorțat oficial de soțul ei! Cum s-a fotografiat la notar



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Andreea Esca, dezvăluiri incredibile: „Mi-a spus că nu putem să fim prieteni dacă nu mă culc cu el“! Ce s-a întâmplat apoi?

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies