Oana Roman are probleme din ce în ce mai mari! „Nu avem...”

oana roman, probleme, carantină totală, petre roman, oana roman are probleme
oana roman, probleme, carantină totală, petre roman, oana roman are probleme

România este în carantină totală, iar Oana Roman are din ce în ce mai multe probleme. Fiica lui Petre Roman a rămas fără curent, gaze și apă.

Într-o perioadă în care ne petrecem tot timpul/cât mai mult timp acasă, Oana Roman are probleme foarte mari. După ce săptămâna trecută a anunțat că se descurgă destul de greu cu banii, având în vedere că nu poate lucra, fiica lui Petre Roman, aflată în izolare, alături de întreaga familie a povestit că a rămas fără curent, apă sau gaze.

oana roman, probleme, carantină totală, petre roman, oana roman are probleme
oana roman, probleme, carantină totală, petre roman, oana roman are probleme

Citeste si: Oana Roman a răbufnit! "Eşti nesimţită şi simt o oarecare frustrare"

„După ce că suntem închiși în casă, iar nu avem curent. Deci nici gaze, nici apă. Și e mare frig afară. Ce să zic, ați găsit momentul perfect pentru a tăia curentul pentru lucrări sau nu știu ce,” a mărturisit Oana Roman pe Instagram.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Oana Roman are probleme și pe plan financiar. Afacerile fiicei lui Petre Roman, afectate dur de criza COVID-19

Vedeta, care a fost în Italia la finalul lunii februarie alături de fiica și de soțul său, are probleme financiare. Chiar dacă înainte de pandemie se bucura de vacanțe de lux și de ieșiri în oraș, precum și de o afacere înfloritoare cu rochii, Oana Roman a ajuns să aibă probleme financiare. Iar faptul că nu mai poate organiza evenimente este o adevărată problemă pentru fiica Mioarei Roman.

Citeste si: Oana Roman, criză de nervi noaptea trecută: "Nu vă calc eu cu mașina, javre ordinare ce sunteți"

„Stăm acasă de peste o săptămână. Am trecut prin toate stările posibile, ne-am luptat şi cu o amigdalită tare păcătoasă, am colorat, am dansat, am citit, ne-am uitat la filme, Marius ne-a gătit şi azi am profitat de vreme şi am stat mult în curte.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Ne e greu.

Nu ştiu, ca foarte mulţi dintre voi, cum şi cât vom rezista. Financiar, psihic, mental. Cu toţii ne gândim la ziua de mâine, dar acum o facem la propriu. Ne rugăm să ieşim din asta sănătoşi la cap şi la trup şi cu putere ca să putem munci apoi. Mi-am oferit ajutorul celor care au nevoie acum de orice ca să poată supravieţui cu micile lor afaceri în care mulţi au pus absolut tot ce aveau.
Şi am primit sute de mesaje sfâşietoare. Impactul economic va fi la fel de devastator ca cel medical. Văd însă mulţi care profită fără jenă de perioada asta. E cumva în firea oamenilor, a unora dintre ei, ca atunci când e rău, să facă orice ca să le fie doar lor bine. Mulţi vor ieşi din situaţia asta bogaţi în bani, dar înfiorător de săraci ca oameni', povesteşte Oana Roman Elisei pe o rețea  de socializare.

Citeste si: Ce fac Oana Roman și Marius Elisei pentru a-și salva relația: „Și el și-a dorit...”



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

Ce fac Oana Roman și Marius Elisei pentru a-și salva relația: „Și el și-a dorit...”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies