Bluzele cu motive traditionale sunt din nou in tendinte, asa ca iata recomandarile noastre!

Bluzele cu motive traditionale sunt din nou in tendinte, asa ca iata recomandarile noastre!
Bluzele cu motive traditionale sunt din nou in tendinte, asa ca iata recomandarile noastre!

Poate ai observat si tu ca in ultimii ani, atat rochiile, dar si bluzele elegante au inceput sa aiba maneci deosebite, cu precadere maneci bufante si maneci tip clopot.

Acestea confera un plus de rafinament oricarei tinute si arata exceptional. Asa ca daca iti doresti o bluza in care sa te simti excelent, alege una cu maneci deosebite.

Si tot legat de tendintele din ultima perioada, trebuie sa mentionam si motivele traditionale. Este impresionant faptul ca putem purta o parte din simbolurile romanesti in tinutele de zi cu zi sau in tinutele de ocazie. Iar daca si tu esti in cautarea unor astfel de articole vestimentare, iti recomandam in continuare cinci bluze de dama de la InPuff cu motive traditionale.

O bluza deosebita, pe care o poti purta cu succes atat la fuste, dar si la pantaloni este Bluza Venezia Neagra cu Broderie Rosie si Maneci Bufante. Aceasta se potriveste perfect pentru a fi purtata la un eveniment de seara, dar poate fi integrata cu succes si intr-o tinuta de zi. Este confectionata dintr-un material cusut cu fir irizant, pentru un aspect deosebit si are o croiala dreapta, astfel incat se va potrivi oricarei siluete.

Suntem siguri ca o sa iti placa manecile bufante, care ii confera o eleganta aparte si tulle-ul cu broderie rosie. Bluza este fabricata in Romania.

Daca iti doresti un articol vestimentar ce poate fi integrat si intr-o tinuta casual, iti recomandam Bluza Venezia de Dama Neagra cu Broderie Florala Rosie si Tul in Zona Manecilor. Desi poate fi purtata si la o fusta eleganta de exemplu, aceasta bluza este ideala pentru zi, chiar si pentru mersul la birou.

Are un croi lejer, insertii din dantela delicata, maneci bufante si este confectionata in Romania.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Bluzele cu maneci cazute confera un aer romantic tinutei si o nota de mister, asa ca ar trebui sa ai in garderoba ta cel putin un astfel de articol vestimentar.

Pentru primavara si chiar si pentru vara, iti recomandam o Bluza Effect alba cu broderie florala. Aceasta are o lungime asimetrica, textura de bumbac, maneci lungi bufante ce se inchid cu nasturi si o broderie deosebita pe piept si pe mansete. Stim ca unele bluze cu umerii lasati nu sunt tocmai comod de purtat, insa aceasta are un elastic care o sa te asigura ca vei arata perfect in orice moment, fara a fi nevoie sa reasezi bluza la fiecare cinci minute.

Te-ai gandit ce tinuta vei purta de Paste? Mai mult ca sigur vrei sa porti ceva deosebit, asa ca o bluza cu motive traditionale este exact ce iti trebuie. In sensul acesta, iti recomandam Bluza Effect cu imprimeu si maneca bufanta. Aceasta poate fi asortata foarte usor, multumita culorilor neutre: ivoire si negru. Umerii sunt realizati din dantela, pe fata prezinta aplicatii din broderie si perlute si ciucuri rosii, extrem de interesanti.

Citește și: Bianca Mândru, schimbare radicală de look. Cum arată fosta concurentă de la ”Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: "Ne îndreptăm spre Al Treilea Război Mondial". Avertismentul sumbru al unui fost lider mondial- stirilekanald.ro

Iar pentru momentele in care iti doresti sa iesi in evidenta la un eveniment, iti recomandam o Bluza tip ie Effect alba cu motive traditionale brodate.

Este imposibil sa nu iti placa, avand in vedere modul in care se imbina culorile, dar si croiala deosebita.

In incheiere, am vrea sa stim care este bluza ta preferata dintre cele prezentate si unde ai alege sa o porti!



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

Ce lipsuri a avut Mirabela Dauer în copilărie. De ce mama și tatăl său nu au participat mai des la spectacolele sale? "Mama mea a venit de două ori în viața mea, tata niciodată!"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies