Andreea Bălan, noi mărturisiri despre fostul soț! Artista a dat cărțile pe față

andreea bălan, noi mărturisiri, fostul soț, acuzată, a răbufnit
andreea bălan, noi mărturisiri, fostul soț, acuzată, a răbufnit

Andreea Bălan a fost acuzată în nenumărate rânduri că îl atacă pe fostul său soț, însă artista a răbufnit și a dat cărțile pe față.

Andreea Bălan a cedat, după ce a fost acuzată pe nedrept că îl atacă pe fostul său soț și a făcut noi mărturii șocante despre divorțul dintre ea și George Burcea. Solista a fost rezervată în declarații de-alungul timpului, mărturisind că își dorește ca fiicele sale să aibă o imagine frumoasă asupra părinților lor și deopotrivă a relației dintre aceștia.

Citeste si: Andreea Bălan și Bianca Drăgușanu, la cuțite. Au fost aruncate cuvinte grele

Andreea Bălan a cedat presiunii și a făcut noi mărturisiri despre fostul soț

Cu toate acesta, se pare că diplomația de care Andreea Bălan a dat dovadă de-a lungul timpului, i-a adus critici dure și acuze potrivit cărora și-ar ataca soțul, iar blondina nu a mai putut rezista presiunii pe care internauții o pun pe umerii săi, și a dat cărțile pe față.

andreea bălan, noi mărturisiri, fostul soț, acuzată, a răbufnit
andreea bălan, noi mărturisiri, fostul soț, acuzată, a răbufnit

Astăzi, Andreea Bălan a publicat un mesaj emoționant, care are în prim-plan dragostea pe care un copil o primește de la părinții săi și totodată influența pe care aceștia o au asupra caracterului copilului. Mesajul a stârnit, evident, un val de reacții, iar foarte multe persoane au continuat să o acuze pe Andreea Bălan că și-ar ataca fostul soț

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: După despărțirea de George Burcea, Andreea Bălan nu mai rezistă singură: „Căutăm bărbat. Scrieți-mi!”

„Fericirea și iubirea se învață în copilărie, atunci când ești iubit de către părinții tăi. Dacă nu ai parte de iubire când ești mic, mai târziu în viață nu vei ști să fii fericit, nu vei ști să iubești și să accepți iubirea celor din jur.

De la părintele de același sex cu tine, ar trebui să înveți iubirea de sine, iar de la părintele de sex opus, iubirea față de un partener. Un copil lipsit de mângâieri, aprecieri, blândețe și iubire, va deveni un aadult flămând, cu un gol constant în suflet, rătăcit prin viață, care va căuta mereu ceea ce nu a avut când era mic, va avea repere eronate, va fugi din anumite situații dificile, va lua decizii nepotrivite vieții sale, va sabota și proiecta pe orice partener neajunsurile sale sufletești,” a fost mesajul transmis de Andreea, pe conturile sale de

socializare.

Curios este că, o internaută, pe numele său tot Andreea, i-a replicat imediat artistei că își atacă în mod direct fostul, dar Andreea Bălan, activă pe conturile de socializare, a răspuns imediat și a explicat că nu este atac, ci o concluzie pe care ea a tras-o după numeroase ședințe de terapie. Mai mult decât atât, este prima oară când blondina se plânge și dezvăluie că îi este foarte greu să fie mamă singură.

Citește și: Bianca Mândru, schimbare radicală de look. Cum arată fosta concurentă de la ”Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: "Ne îndreptăm spre Al Treilea Război Mondial". Avertismentul sumbru al unui fost lider mondial- stirilekanald.ro

“Nici pe departe atac, este o concluzie. Eu știam din cărți și de la terapie aceste lucruri, dar să le trăiești cu partenerul tău e altceva și nu e ușor deloc să fii mama singură” a răspuns Andreea Bălan.

Citeste si: Andreea Bălan, declarație emoționantă după despărțirea de George Burcea. „Nu am mai avut ce să salvez...”



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

George Burcea, altă declarație controversată după despărțirea de Andreea Bălan. „Gata, doresc să vă anunț că...”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies