Bianca și Liviu de la Insula iubirii au devenit părinți

Bianca și Liviu de la Insula iubirii au devenit părinți
Bianca și Liviu de la Insula iubirii au devenit părinți

Cei doi foști concurenți sunt în culmea fericirii, după ce a apărut fetița în viața lor. Aceștia au ținut secret faptul că și-au mărit familia.

Surpriză uriașă! După mai bine de doi ani de când au decis să se retragă din viața publică, Bianca și Liviu Gherman le-au făcut o surpriză de proporții celor care îi urmăresc.

Foștii concurenți de la Insula iubirii au ales să fie extrem de discreți în legătură cu viața personală și au păstrat secretul cu privire la schimbările din viața lor.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Radu Vâlcan, izolat timp de 14 zile: „Parcă era o zonă de război”

Ei bine, cei doi au devenit părinții unei fetițe și sunt extrem de mândri de faptul că familia li s-a împlinit. După o apariție incendiară în emisiunea din Thailanda, Liviu și Bianca au fost la un pas de despărțire, însă Liviu i-a mai dat o șansă iubitei sale, iar la câteva luni s-au căsătorit.

Citeste si: Maria Ilioiu de la ”Bravo, ai stil! Celebrities”, înainte să se opereze! Uite cum arăta!

Bianca și Liviu de la Insula iubirii au devenit părinți
Bianca și Liviu de la Insula iubirii au devenit părinți

Pe una dintre rețelele de socializare, Bianca Gherman de la Insula iubirii a postat câteva imagini cu fetița ei și a lui Liviu, în care o ține pe micuță îm brațe. Fetița are deja câteva luni și este extrem de răsfățată de către părinții săi.

Bianca a recurs la mai multe intervenții estetice după terminarea emisiunii

După apariția în emisiune, Bianca a trecut pragul mai multor clinici de înfrumusețare și a apelat la mai multe intervenții estetice. Și-a mărit buzele, a apelat la implanturile cu silicon și a decis de mai multe ori să își schimbe și look-ul.



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Fratele lui Alex Zănoagă va deveni tată pentru prima dată

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, mesaj subtil dupa acuzațiile Larisei Uță: "Copiii lui! “Biologici” sau nu, nici nu contează..."

Vestea zilei în showbiz! Este însărcinată pentru prima dată

Halit Özgür Sari, protagonistul noului serial turcesc „Inimă rebelă”, pasiune nebănuită! Iată cu ce se ocupă celebrul actor când nu este pe platourile de filmare

Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon


Cookies