Mirabela Dauer a atacat-o pe Bianca Dragusanu! Vezi de unde a pornit totul!

Mirabela Dauer a atacat-o pe Bianca Dragusanu! Vezi de unde a pornit totul!
Mirabela Dauer a atacat-o pe Bianca Dragusanu! Vezi de unde a pornit totul!

Mirabela Dauer a atacat-o pe Bianca Dragusanu! Vezi de unde a pornit totul în urmă cu ceva timp.

Bianca Drăguşanu a intrat în vizorul multor persoane publice din România, unele fiind deranjate de comportamentul ei, iar altele de operaţiile estetice pe care şi le-a făcut superba blondă. Ei bine, scandalul dintre protagonista noastră şi Andreea Bălan nu mai reprezintă un secret pentru nimeni, solista fiind siderată când a văzut atitudinea fostei prezentatoare tv la un show tv.

" Îmi place emisiunea, îmi plac peisajele și tot ce descopăr nou despre aceste țări, dar tare mă minunez de concurenți.

Înțeleg că este foarte greu și știu ce înseamnă o competiție, dar:

– nu ai cum să înjuri, femeie fiind, ca un birjar și nu realizezi că o țara întreagă te va disprețui după
– nu ai cum să îți faci partenerul de rușine atât timp cât tu l-ai adus acolo
– nu ai cum să nu știi cât de cât limba de circulație internațională și obligatorie în toate școlile din România (engleză) și să inventezi niște cuvinte complet aberante 🤯🤢.

Măcar făceai o revizie înainte să vii în concurs, că doar apari la tv.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

O imagine construită în ani de zile se poate strică în câteva minute 🤦🏼‍♀️ De obicei nu postez chestii așa, dar ceea ce văd e beyond my comprehension (n.r.: dincolo de înțelegerea mea).

Și o să fac un un vlog despre imagine și marketing în viitorul apropiat ”, a scris Andreea Bălan, acum ceva timp, pe pagina ei oficială de Facebook.

Citeste si: Bianca Drăguşanu a primit un cadou fabulos de la Alex Bodi! Accesoriul costă 4000 de euro!

Mirabela Dauer a atacat-o pe Andreea Bălan! "E mult prea modificată. Mie îmi place de ea, dar îţi este frică să o atingi" 

O altă artistă celebră care a atacat-o pe blondă a fost chiar doamna muzicii uşoare româneşti, Mirabela Dauer.

" Ea este prea ne-naturală. E frumoasă, dar îmi plăcea mai mult înainte. E mult prea modificată. Mie îmi place de ea, dar îţi este frică să o atingi", a spus cântăreaţa acum ceva timp.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Cu altă ocazie, vedeta a fost însă mult mai dură." O felicit pe fata asta că îşi bate joc de 23 de milioane de români. Nu cred în persoana asta. Este falsă. E foarte frumoasă şi atâta tot. O felicit pentru cap, pentru că îşi bate joc de toţi. Şi îmi pare rău şi de băiatul acela", a mai declarat solista acum ceva timp.

Citeste si: Alex Bodi  a suferit cea mai mare umilință: „Slabe șanse ca una ca Daria Radionova să se uite la cocalaru’ ăsta. Adevărul e că mai mult de  Bianca Drăgușanu NU POȚI!”



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Daria Radionova, prima reacție după ce a auzit că Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au împăcat: „Un anumit gunoi...”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies