Anunț important al Ministrului Educației, Monica Anisie! Când se întorc elevii la școală: „Înghețarea anului școlar...”

Cursuri suspendate în România. Când se redeschid școlile
Cursuri suspendate în România. Când se redeschid școlile

Ce spune Ministrul Educației, Monica Anisie, despre revenirea la școală a elevilor. Ce a dezvăluit despre înghețarea anului școlar în România.

La aproape o lună de când au fost suspendate cursurile, Ministrul Educației, Monica Anisie, a vorbit despre momentul în care se vor întoarce elevii și studenții din România la școală și la universitate.

Monica Anisie, ministrul Educației, a anunțat că nu exclude posibilitatea ca elevii și studenți să se întoarcă în sălile de curs după sărbătorile de Paște.

Cursuri suspendate în România. Când se redeschid școlile
Cursuri suspendate în România. Când se redeschid școlile

Citeste si: Ce trebuie să știe femeile însărcinate despre coronavirus


„Suntem încă sub incidența decretului prin care toate cursurile, inclusiv cele din mediul universitar, sunt suspendate. Dacă este necesar, probabil că se va prelungi (decretul pentru starea de urgență – n.r.), dar la momentul acesta, nu putem să spunem în mod clar. Trebuie să privim lucrurile în funcție de evoluția pandemiei de coronavirus din România. Cred că în aceste momente este foarte important pentru noi toți să ne știm copiii în siguranță și sănătoși”, a spus Monica Anisie, potrivit digi24.ro.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Ce trebuie să știe femeile însărcinate despre coronavirus

Întrebată dacă este posibil ca vacanță să fie prelungită până după Paște, Monica Anisie a declarat: „Dacă este vorba despre siguranța și sănătatea copiilor, voi fi prima care voi solicita ca această situație să se prelungească, pentru a nu-i pune în niciun moment în pericol pe copii și pe studenți”.


„Nu luăm în calcul înghețarea anului școlar!”


Monica Anisie a mai declarat că, până în prezent, nu s-a luat în discuție înghețarea anului școlar. “Încă o dată, îi asigur pe elevi, studenți, profesori și părinți că la acest moment NU luăm în calcul înghețarea anului școlar. E adevărat că specialiștii Ministerului Educației lucrează la mai multe scenarii.

Citeste si: VIDEO- Se gasesc din nou masti in farmacii! Cat costa una si cate poti sa cumperi

Privim cu foarte mare atenție și la ceea ce se întâmplă în cadrul sistemelor de educație din statele Uniunii Europene, pentru că de fapt, cu toții ne confruntăm cu o astfel de situație grea”, a declarat ministrul Educației.



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

Ce trebuie să știe femeile însărcinate despre coronavirus

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies