Andreea Bălan, dezvăluire emoționantă în plin divorț cu George Burcea: „Îmi lipsește...”

Andreea Bălan, dezvăluire emoționantă în plin divorț
Andreea Bălan, dezvăluire emoționantă în plin divorț

Ce a dezvăluit Andreea Bălan, izolată de mai multe zile în casă cu micuțele sale. Iată ce îi lipsește cel mai mult îndrăgitei artiste.

Andreea Bălan se află în izolare cu micuțele sale de mai bine de trei săptămâni. Alături de mama sa, artista are grijă de Ella și Clara, după ce George Burcea s-a mutat din casa pe care au împărțit-o în ultimii ani.

Andreea este extrem de grijulie cu fetițele sale și are grijă să nu le lipsească în această perioadă în care trebuie să stea în casă. Așa că artista le-a cumpărat o mulțime de jucării pentru ca Ella și Clara să nu se plictisească.

Andreea Bălan, dezvăluire emoționantă în plin divorț
Andreea Bălan, dezvăluire emoționantă în plin divorț

Citeste si: George Burcea, atac crunt la adresa Andreei Bălan! "O făcătură ordinară"

Recent, cântăreața a anunțat că îi lipsește scena, dar și echipa, însă se pregătește cu forțe proaspecte noile concerte care vor veni imediat după ce va trece pandemia de coronavirus.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Reacția halucinantă a lui George Burcea: „Am pile. Mi-am rezolvat dosarul!”

„Lipsește scena, îmi lipsește echipa ❤️🎼🌈 și când vom iesi din case... voi face cele mai tari show-uri ⚡️🌟🔥 #AndreeaBalanShow #BestShow”, a scris Andreea Bălan pe Instagram.

 

Andreea Bălan, dezvăluiri după ce George Burcea și-a vizitat fetițele: „Nu e ușor deloc”

Citeste si: George Burcea s-a întors acasă la Andreea Bălan! Imaginile i-au înduioșat pe fani

Andreea Bălan se află în izolare cu micuțele Clara și Ella de 20 de zile. Într-un vlog postat zilele trecute, vedeta a dezvăluit cum se descurcă acum cu cele mici și cine o ajută în această perioadă complicată, în care este în plin divorț cu George Burcea.

Citește și: Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?- kanald.ro

Citește și: Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte- stirilekanald.ro

Din cauza pandemiei de corovnavirus, interacțiunea lui George Burcea cu fetițele a fost restrânsă, iar acesta a reușit să vină să le vadă pentru câteva ore în urmă cu câteva zile.

În rest, Andreea Bălan s-a dedicat 100% creșterii fetițelor, pentru a nu simți prea mult absența tatălui și a faptului că nu pot ieși în parc sau la locurile de joacă.

„Stăm în casă de 20 de zile și nu e ușor deloc. E greu să găsim tot felul de activități cu fetele. Seara, la băiță, sunt doar eu cu mama. Dimineața mai vine o bonă, doar câteva ore.

Eu încă mă trezesc de trei ori pe noapte cu Clara, să-i dau lapte. Nu e ușor deloc. Eu stau încontinuu cu Clara noaptea”, a povestit Andreea Bălan.

Andreea Bălan a subliniat de nenumărate ori că prezența paternală în viața copiilor este esențială, mai ales că în adolescența sa aa vut mai multe discuții cu părintele său, Săndel Bălan. Mai mult, artista se teme că fetele ei vor avea o altă traiectorie în viață, deoarece vor crește în absența noțiunii de familie.



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

VIDEO Antoni o complimentează pe Alexandra! Gagea intervine în discuție: "Mi se pare o fată cu simțul umorului, mi se pare o fată care a demonstrat că iubește!"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Momentul tragic în care o tânără influenceriță de 24 de ani și-a pierdut viața sub privirile îngrozite ale prietenei sale

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar

Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor


Cookies