Divorț în Familia Regală! Nu mai este cale de întoarcere

Divorț în Familia Regală! Nu mai este cale de întoarcere
Divorț în Familia Regală! Nu mai este cale de întoarcere

Marea Britanie a fost luată prin surprindere de vestea că Meghan Markle și prințul Harry ar fi decis să divorțeze, la mii de kilometri de casă.

„Meghan Markle a băgat divorț de prințul Harry”. De câteva zile, în presa internațională circulă un zvon care a cutremurat Casa Regală!

Tabloidele din Australia anunță că Meghan Markle și Prințul Harry se află în plin divorț, la numai câteva zile după ce au renunțat la îndatoririle din familia regală.

Citeste si: Meghan Markle scandal cu Prințul Harry din cauza Prințului Charles

Potrivit tabloidului internațional „Woman's Day”, Meghan Markle a cerut divorțul de Prințul Harry, cu ajutorul unui avocat de top de la Hollywood, pe care l-ar fi angajat pentru a facilita procesul separării de soțul ei și pentru a o ajuta să îl păstreze pe micuțul Archie.

În ciuda zvonurilor, nu există pentru moment documente care să ateste autenticitatea lor, iar Harry și Meghan nu au oferit niciun detaliu și preferă să se bucure de micuțul Archie.

divort in familia regala
divort in familia regala

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

„Meghan Markle a băgat divorț de prințul Harry”

„Documentele de divorț au ieșit la iveală!” se arată în titlul tabloidului din această săptămână. Vestea neașteptată vine la numai 10 zile după ce Harry și Meghan au renunțat la titlurile regale și au ales o viață independentă, departe de Casa Regală a Marii Britanii.

Citeste si: Prințul Charles, prima declarație după ce a fost infectat cu Covid-19: „Este o situație ciudată”

De la începutul anului, cei doi au anunțat că sunt pregătiți să se susțină independent financiar și că vor mai multă intimitate, deoarece rolurile de membri seniori pe care le aveau în Marea Britanie nu le permiteau acest lucru.

 

Prințul Harry și Meghan Markle, mesaj de adio: „S-ar putea să nu ne mai vedeți”

În plină pandemie de coronavirus, Meghan și fiul cel mic al prințesei Diana au transmis un ultim mesaj pe contul lor de Instagram, care a strâns mai bine de 11 milioane de abonați, chiar înainte de retragerea oficială.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

„Mulţumim acestei comunităţi – pentru sprijin, inspiraţie şi pentru dorinţa comună de a face bine în lume…Deşi s-ar putea să nu ne mai vedeţi atât de des, munca noastră va continua. Abia aşteptăm să ne revedem curând. Aţi fost minunaţi. Până atunci, vă rugăm aveţi grijă de voi şi unul de altul”, au scris cei doi, care nu au mai folosit de titlurile regale, ci doar de prenumele lor.

În urmă cu câteva săptămâni, Meghan și Harry au revenit din Canada și au petrecut câteva zile cu membrii familiei regale și au fost prezenți și la câteva evenimente.

Despărțirea de Familia Regală a lăsat urme adânci în inima celor care i-au urmărit zi de zi pe Harry și pe Meghan cum și-au întemeiat familia.

foto: hepta.ro.



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Prințul Harry și Meghan Markle, mesaj de adio: „S-ar putea să nu ne mai vedeți”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies