Vedetă din România, confirmată cu Covid: „S-a panicat”

Roxana Marinescu, soția lui Victor Schwartz, diagnosticată cu Covid
Roxana Marinescu, soția lui Victor Schwartz, diagnosticată cu Covid

Tânăra, care are un copil, a primit vestea că are Covid-19, după ce a început să se simtă rău, să aibă dificultăți respiratorii și legate de simțul mirosului.

Cutremur în lumea mondenă. Soția unui cunoscut medic a fost confirmată cu noul coronavirus și se află în acest moment internată la Spitalul de Boli Infecțioase „Matei Balș”.

Roxana-Marinescu Schwartz este prima persoană din lumea mondenă care a fost testată cu Covid-19. Fostul iepuraș Playboy a început să se simtă tot mai rău în urmă cu câteva zile, așa că a apelat la medici pentru ajutor. Ulterior, tânăra a fost transferată la Spitalul Matei Balș, unde se află și acum.

Citeste si: Decizie de ultim moment a Ministerului Educației. Este răspunsul pe care îl așteptau toți românii

Roxana Marinescu, soția lui Victor Schwartz, diagnosticată cu Covid
Roxana Marinescu, soția lui Victor Schwartz, diagnosticată cu Covid

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Oana Radu, în izolare cu iubitul ei. Concurenta „Bravo,ai stil! Celebrities” și Cătălin se ciondănesc de la... mâncare!

Soțul ei, medicul estetician Victor Schwartz, a vorbit despre starea de sănătate a soției sale:

„Acum câteva seri, Roxana a întâmpinat mici dificultăți respiratorii și legate de simțul mirosului. Pentru că s-a panicat, eu i-am spus să sunăm la Salvare. Au venit cei de la SMURD, au dus-o la spital, i-au făcut testul și după aceea au adus-o acasă.

Citeste si: ”Elvis” din Râmnicu Sărat a încurcat-o după ce a instigat lumea să nu se supună regulilor! Poliția l-a amendat drastic și l-a băgat în carantină instituționalizată FOTO

După două zile, când am realizat că rezultatul întârzie, am început să mă agit și să dau telefoane. Am descoperit că este diagnosticată pozitiv și mi-au spus că o să vină un echipaj ca să o ducă la spital și să o interneze. Ea se simte bine, dar i-au spus că, până nu o să îi iasă două teste negative, nu o lasă acasă”, a declarat Victor Schwartz pentru Cancan.ro.

Roxana și Victor au devenit soț și soție în 2013

Roxana Marinescu și Victor Schwartz s-au căsătorit în 2013, iar după mai multe fertilizări in vitro au devenit părinții unui băiețel. După ce s-a căsătorit cu medicul estetician, Roxana a renunțat la cariera sa.



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Decizie de ultim moment a Ministerului Educației. Este răspunsul pe care îl așteptau toți românii

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Laurette trebuie să se opereze de urgență! „Am izbucnit în plâns în fața doctorului!”

Cine este actorul care dă viață personajului principal Serhan Soysalan, din noul serial „Inimă rebelă”. Publicul l-a cunoscut deja pe Yurdaer Okur în producția „Secrete de familie”, în care a jucat rolul Procurorului Turgut Ali

Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere


Cookies