Vești teribile, în Săptămâna Mare! A murit celebrul actor din Rambo

 A murit actorul Brian Dennehy din seria Rambo!
A murit actorul Brian Dennehy din seria Rambo!

Cunoscutul actor a lăsat un gol uriaș în inima familiei și a celor care l-au cunoscut, după ce s-a aflat că s-a stins din viață.

Vești cumplite din lumea cinematografie. Unul dintre cei mai cunoscuți actori din lume s-a stins, după ce a făcut atac de cord.

Actorul Brian Dennehy, cunoscut pentru rolurile din „Rambo” și „Ratatouille” a murit miercuri noaptea, pe 15 aprilie, după ce a făcut un atac de cord. Colegul de platou al celebrului actor, Sylvester Stallone, a primit vestea cumplită cu multă tristețe, numindu-l pe Dennehy drept un coleg extraordinar.

Citeste si: Enrique Iglessias şi-a pierdut tatăl vitreg! Bărbatul a murit de coronavirus!

Deși mulți s-au gândit că actorul ar fi murit din cauza coronavirusului, familia a confirmat faptul că a fost vorba despre un atac de cord.

 A murit actorul Brian Dennehy din seria Rambo!
A murit actorul Brian Dennehy din seria Rambo!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Actrița Olga Bucătaru s-a stins din viață pe 10 aprilie

Sylvester Stallone și-a luat adio de la prietenul său pe contul său de Instagram: „Marele actor Brian Dennehy a murit. A fost un interpret genial. Și un veteran al războiului din Vietnam care m-a ajutat foarte mult să construiesc personajul Rambo. Lumea a pierdut un mare artist”, a transmis Stallone.

Marele actor a lăsat-o în urma sa pe soția Jennifer Arnott și pe cei cinci copii ai cuplului, printre care și pe actrița Elizabeth Dennehy, cunoscută pentru rolurile din Seinfeld și Charmed.

foto: Hepta.



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Actrița Olga Bucătaru s-a stins din viață pe 10 aprilie

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies