Ella de la Puterea dragostei, mesaj sfâșietor după ce și-a pierdut unchii: „Dragostea ta în veci nu mă lasă”

ella de la puterea dragostei
ella de la puterea dragostei

Ce a transmis concurenta de la Puterea dragostei după ce și-a pierdut doi unchi în numai 24 de ore. Ce a dezvăluit tânăra sfâșiată de durere.

Ella de la Puterea dragostei trece prin clipe cumplite. În numai 24 de ore, concurenta de la Puterea dragostei și-a pierdut doi unchi. Unul dintre ei fusese testat pozitiv cu coronavirus, iar Ella este extrem de îngrijorată, deoarece părinții săi au intrat în contact cu bărbatul chiar în ziua diagnosticării.

„La două zile distanță a mai plecat un unchi dintre noi. Astăzi familia mea este incompletă. M-am întrebat de ce asa, de ce acum...

de ce? De ce, de ce? Întrebări fără răspuns... De ce-i așa? O ști EL, Dumnezeu! Din respect pentru familia mea o perioadă nu voi mai posta! Aveți grijă de voi”, a scris Ella de la Puterea Dragostei pe Instagram.

Citeste si: Livian de la Puterea dragostei, mesaj tranșant după scandalul cu Cătălin: „M-a sunat tata și mi-a zis să te mănânc”

La scurt timp după ce a dat vestea tragică, Manuela de la Puterea Dragostei a postat pe pagina ei de Instagram un mesaj prin care își arăta compasiunea față de Ella care este și prietena ei, iar Ella a distribuit acest mesaj.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Simina de la Puterea dragostei a uitat de pandemie și a ieșit cu copilul la plimbare: „Știați că mai există și Covid?”

 

„Dumnezeu să-i odihnească! Fii puternică! Suntem alături de tine.”, a scris Manuela de la Puterea Dragostei pe Instastory.

ella de la puterea dragostei
ella de la puterea dragostei

Ella, înconjurată de prieteni în aceste momente grele

Și alți prieteni îi sunt alături, mai ales că Ella nu va putea să fie prezentă nici la înmormântare, din cauza pandemiei de coronavirus.

Citeste si: Decizia radicală luată de Ella de la Puterea Dragostei, la scurt timp după moartea celor doi unchi: „O perioadă...”

„Noi oamenii nu putem înțelege durerea, nu putem răspunde la toate întrebările, dar Dumnezeu poate! El să vă mângâie inimile. Fiți binecuvântate. Când durerea greu m-apasă, nădăjduiesc în tine Doamne, căci Dragostea Ta în veci nu mă lasă”, a mai postat Ella pe pagina sa de socializare.



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Adina Buzatu s-a confruntat cu o problemă de greutate, în trecut. Cum a reușit marele stilist să o țină sub control? "Mă apuca noaptea foamea, și reveneam la o greutate mai mare, iarăși luptam să slăbesc!"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Medana, mesaj tăios pentru Larisa Uță și cei doi copii ai lui Alin Oprea: "Nu mai are copii care să îl susțină? și ce? O fac eu, cu copiii mei"

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies