Vladimir Drăghia și familia lui se mută în casă nouă în plină pandemie de coronavirus! Vezi cât costă apartamentul de lux cu vedere la lac!

Vladimir Drăghia și familia lui se mută în casă nouă în plină pandemie de coronavirus! Vezi cât costă apartamentul de lux cu vedere la lac!
Vladimir Drăghia și familia lui se mută în casă nouă în plină pandemie de coronavirus! Vezi cât costă apartamentul de lux cu vedere la lac!

Vladimir Drăghia și familia sa se mută în casă nouă, într-un complex rezidențial.

Vladimir Drăghia și familia sa se mută în casă nouă, după cum a anunțat chiar câștigătorul Exatlon 1, care a menționat că a vizitat locuința alături de iubită, de fiică, de mama sa și de cățelul familiei. „Am vizitat azi clădirea în care ne vom muta în curând. Am fost cu Alice, cu Zora, cu Ioco și am sunat-o și pe maică-mea, să fim chiar tot familionul.:-). Și cum stăteam noi așa, sub apus, mi-am numărat binecuvântările-n gând și parcă au dispărut pentru câteva clipe grijile, virusul, tot.

E plăcut să te poți opri câteodată să privești în jur. Iar dacă nu îți place ce vezi, fă să-ți placă.”, a postat Drăghia.

Citeste si: Cât de frumoasă este soția lui Vladimir Drăghia! Pe el îl știi de la TV, dar pe ea ai vazut-o? E MAGNIFICĂ

Citeste si: Divorț bombă la Exatlon! Una dintre cele mai îndrăgite ”războinice” s-a separat de soțul ei! Abia acum s-a aflat! ”Am terminat totul după ce m-am întors din Republica Dominicană”! EXCLUSIV

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Alice, soția lui Vladimir Drăghia, și frumoasă, și mamă grijulie! Ce imagini de familie superbe!

Faimosul de la Exatlon a cumpărat locuibța âncă din toamna ui 2018, când proiectul imobiliar se afla în plină. derulare. "Ne-am luat casă. Mă rog, apartament, dar pentru noi va fi acasă şi asta e ce contează. Sperăm să fie de piatră, cum ne-aţi urat acum câteva luni", a explicat atunci Vladimir Drăghia, care a postat o fotografie în care apare alături de iubita sa, Alice, şi macheta blocului.

( vezi cine e cel mai nou membru al familiei lui Vladimir Drăghia)

Vladimir Drăghia și familia sa se mută în casă nouă. Apartamentul are și terasă

Partea care nu se vede, cea dinspre noi, cum ar veni, este la 10 metri de lac. E super frumos!", a mai spus Vladimir Drăghia.

Complexul în care se va muta Drăghia, aflat în zona Băneasa-Pipera, este, conform broşurii de prezentare, al doilea  concept rezidenţial boutique din România. Construcţia se află chiar pe malul lacului Valea Şaulei.

În oferta dezvoltatorului imobiliar sunt apartamente cu 2 camere, al căror preţ pleacă de la 77.999 de euro+TVA, cu 3 camere, de la 102.999 euro+TVA, şi cu 4 camere, de la 139.999 euro+TVA. Fiecare apartament din complex are câte o terasă, cu suprafeţe variabile între 15 metri pătraţi şi 110 metri pătraţi.



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

Sâmbătă, de la ora 14:45, în ”ROventura”, La pas prin ”inima” Bucovinei, Câmpulung Moldovenesc

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies