Claudia, iubita lui Armin Nicoară, disperată! ”Plâng... astăzi am încercat”

Claudia, iubita lui Armin Nicoară, disperată! ”Plâng... astăzi am încercat”
Claudia, iubita lui Armin Nicoară, disperată! ”Plâng... astăzi am încercat”

Armin Nicoară și Claudia au, de doi ani deja, o relație extrem de frumoasă, pusă însă la încercare de epidemia de coronavirus.

Armin Nicoară, unul dintre cei mai iubiți saxofoniști ai momentului, a luat o decizie radicală din cauza epidemiei de coronavirul, el autoizolându-se, acasă, pe toată această perioadă, singurele vizite admise fiind cele ale Claudiei Puican, iubita lui.

Iar cum pentru cei doi tineri, obișnuiți cu efervescența vieții de noapte, cu agitația, perioada aceasta, a epidemiei de coronavirus, este extrem de plictisitoare și, normal, chiar deprimantă.

Claudia a avut parte zilele trecute, în ciuda zâmbetului ei, de amintiri cu tatăl ei, ascultând melodii populare care mai de care mai triste.

Citeste si: Îndrăgita vedetă iubită de milioane de români s-a testat pentru Covid-19

Iar cum acum este și perioada în care Claudia Puican repetă cât de mult poate, pentru ca vocea ei să fie în formă maximă atunci când va reveni pe scenă, de curând s-a filmat în timp ce cânta chiar melodia care o deprimă la maximum.

”Cu emoții... azi cânt pentru tine tată! De câteva zile ascult melodia asta pe internet și plâng... astăzi am încercat să o cânt și eu... Cu greu îmi stăpânesc emoțiile, dar sper să vă placă ”, a spus Claudia Puican dupîă ce s-a înregistrat cântând, tristă din cale afară.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

 

Armin Nicoară și Claudia, în autoizolare

”Normal că mi-e frică de acest virus, mai ales că atacă mai rău persoanele cu probleme”, ne-a spus Armin Nicoară. Iar frica lui, ne-a dezvăluit artistul, vine și din faptul că este este una dintre categoriile expuse în mod direct virusului care a făcut, deja, peste 6000 de victime în toată lumea.

”Eu am diabet. Când am văzut că cei care iau coronavirusul și sunt expuși la modul serios bolii, normal că m-am speriat. Eu, și așa, sunt extrem de atent cu diabetul, am grijă să respect toate indicațiile medicilor... Iar acum, când m văzut că virusul ăsta afectează pe cei diabetici mai grav, am decis să intru în autoizolare”, ne-a spus Armin Nicoară.

 

Citește și: Bianca Mândru, schimbare radicală de look. Cum arată fosta concurentă de la ”Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: "Ne îndreptăm spre Al Treilea Război Mondial". Avertismentul sumbru al unui fost lider mondial- stirilekanald.ro

Armin Nicoară și Claudia Puican se iubesc de doi ani și vorbesc de căsătorie

”Claudia este iubita mea de ceva timp”, a spus, pentru WOWbiz.ro,

Armin Nicoară. De altfel, datorită muzicii a cunoscut-o și pe Claudia Puican, actuala lui iubită. ”Ne-am cunoscut la un restaurant la care cântam. El a venit acolo, eu îl știam, cine nu îl știa, că e copilul lui Petrică Nicoară. A venit la mine la masă și am făcut cunoștință”, povestește Claudia Puican, iubita lui Armin Nicoară. Iar saxofonistul ne-a povestit cum a reușit să pună mâna pe ea.

”I-am propus să colaborăm, să facem câteva melodii împreună. Eu am mai avut o colegă, o solistă, la care i-am dat sfaturi și cu sfaturile mele acum e pe culmile succesului, dar nu vreau să dau nume. Dar, prin sfaturile mele, am vrut să o ajut și pe Claudia... Și am ajuns să cântăm împreună, și de aici am ajuns împreună”, ne-a mai spus Armin Nicoară despre Claudia Puican.

”Da, este adevărat că am discutat despre acest subiect, despre căsătorie. Eu însă sunt mai năzdrăvan, mai copil, și în relația noastră sunt mai copil, și nu aș vrea să fac acest pas prea curând ”, a spus, Armin Nicoară sub privirile îngăduitoare ale Claudiei Puican. Cu toate acestea, a mai precizat cântărețul, căsătoria lui va avea loc totuși curând. ”Tata tot mă bate la cap să facem nunta în Antalya, cu turci, cu petrecere mai turcească. Vrea să fie ceva mai special, să fie distracția mai mare. Ne va fi greu să o facem într-un weekend, că avem foarte multe evenimente, dar o vom facem în timpul săptămânii”, ne-a mai spus Armin Nicoară.



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Ce lipsuri a avut Mirabela Dauer în copilărie. De ce mama și tatăl său nu au participat mai des la spectacolele sale? "Mama mea a venit de două ori în viața mea, tata niciodată!"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies