Iulia Albu a făcut marele anunț, în direct: „Poate sunt gravidă!”

Iulia Albu a făcut marele anunț, în direct: „Poate sunt gravidă!”
Iulia Albu a făcut marele anunț, în direct: „Poate sunt gravidă!”

Unul dintre cei mai conroversați fashion critici din România, Iulia Albu, a făcut o declarație cu care și-a șocat fanii. Este cu adevărat gravidă?

Iulia Albu trăiește de peste patru ani o frumoasă poveste de dragoste alături Mike, care este stabilit în Londra. Vedeta radiază în ultimele poze pe care le-a postat pe rețelele de socializare, semn că este foarte fericită din punct de vedere sentimental.

Recent, ea a făcut o declarație care lasă multe de interpretat. Criticul de modă a mai pus câteva kilograme în perioada pandemiei, dar a reușit să-șă păstreze forma suplă.

Invitată la o emisiune unde a criticat alegerile vestimentare ale vedetelor, Iulia Albu a ales o ținută foarte îndrăzneață.

Citeste si: Iulia și Mihai Albu, atacuri fără precendent, într-o emisiune live. „Vai, ce penibil!”

Citeste si: Victor Pițurcă, declarație șoc! ”M-am testat de patru ori de COVID-19!" Fostul antrenor al echipei naționale de fotbal recunoaște că i-a fost frică

Cu decolteul la vedere, aceasta a fost întrebată de modeatorul emisiunii, Cătălin Măruță, dacă nu îi este incomod top-ul pe care îl poartă. Explicația criticului de modă a fost neașteptată.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

„Mă strânge puțin în ultimul timp, pentru că am mâncat foarte mult mărar, se întâmplă ceva la nivelul pieptului sau poate sunt însărcinată!” ,a răspuns vedeta.

Iulia Albu a declarat de multe ori că își mai dorește un copil. Ea mai are o fetiță pe nume Mikaela din căsnicia alături de Mihai Albu.

Iulia Albu a făcut marele anunț, în direct: „Poate sunt gravidă!”
Iulia Albu a făcut marele anunț, în direct: „Poate sunt gravidă!”

Iulia Albu, la medicul estetician! La ce intervenție a apelat frumoasa vedetă

Iulia Albu i-a făcut câteva vizite medicului estetician. Intervențiile estetice la care a apelat sunt mai puțin cunoscute la noi în țară.

Iulia Albu a mers periodic, timp de câteva luni, la medicul estetician pentru a-și face tratamente de regenerare a părului. Mai exact, este vorba despre niște injecții în scalp care au ajutat-o pe vedetă să aibă părul mai bogat, iar diferențele se observă în imaginile pe care ea le publică pe rețelele de socializare.( Citeste si: Iulia și Mihai Albu, atacuri fără precendent, într-o emisiune live. „Vai, ce penibil!”)

 

 



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

De câți bani are nevoie Oana Roman lunar pentru a trăi decent? „Eu cu banii pe care îi câștig acum în România, mi-aș face mai multe fițe la Cannes decât fac la București.”

”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Ionel Ganea, fostul atacant al naționalei României, cercetat de polițiști după ce a bătut un vecin. Motivul scandalului

VIDEO Cum și-a găsit Alin Oprea tatăl natural? „Am ales special seara de Crăciun și vârsta de 33 de ani. Era vârsta la care Iisus Hristos s-a răstignit și luna în care s-a născut.”

Gagea, pus la zid de Alexandra după schimbul de replici cu Julia. Ce a avut bruneta să-i reproșeze: „Poți, te rog, pe viitor să...”

Orașul din România care i-a impresionat pe britanici! „Mica Vienă” i-a cucerit pe străini cu prețurile mici și peisajele de basm


Cookies