Fostul iubit al Andreei Mantea e îngrozit de Emy de la Survivor: „Nici eu nu sunt cu țiglele pe casă, dar fetița asta cu albastru în cap mă sperie tare”

Fostul iubit al Andreei Mantea e îngrozit de Emy de la Survivor: „Nici eu nu sunt cu țiglele pe casă, dar fetița asta cu albastru în cap mă sperie tare”
Fostul iubit al Andreei Mantea e îngrozit de Emy de la Survivor: „Nici eu nu sunt cu țiglele pe casă, dar fetița asta cu albastru în cap mă sperie tare”

Cristi Mitrea s-a speriat de Emy de la Survivor, care are o atitudine nonconformistă.

 

Cristi Mitrea s-a speriat de Emy de la Survivor, membra echipei Faimoșilor care s-a făcut remarcată printr-un comportament rebel. “Nu am spus de mult.. Nici eu nu sunt cu tiglele pe casă, bah, dar fetița asta cu albastru în cap de la Survivor, mă sperie tare!”, a postat fostul iubit al Andreei Mantea. “Barbat bine si ea... e mai masculina ca multi dintre aia de acolo”, au comentat amicii lui Mitrea.

„Bărbat bine, da' de balamuc”, a concluzionat luptătorul de k1.

Emy Alupei este o prezență controversată în Republica Dominicană. Comportamentul ei vulcanic, uneori extrem de dur verbal, i-a adus foarte multe critici, mai ales de la cei care i-au taxat limbajul. Nimeni nu știe însă de unde are fata cu părul albastru astfel de ieșiri. Unii consideră că muzica rap pe care o promovează tânăra de 21 de ani, una foarte dură, o face pe faimoasă să fie așa, alții însă merg pe ideea că orice s-ar întâmpla, trebuie să fii temperat pe micul ecran.

( vezi cum l-a apărat Cristi Mitrea pe Ciprian Marica)

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Indragostitii de la "Survivor Romania", planuri de nunta! Andrei: "Mi-o imaginez pe Karina intr-o rochie alba, simpla, machiata foarte putin..."

Cristi Mitrea s-a speriat de Emy de la Survivor: "E greu să treci prin așa ceva"

Emy Alupei a povestit cât de greu i-a fost în copilărie, din cauza kilogramelor în plus, și de aici, frustrările pe care le are la vârsta adolescenței.  ”Eu am fost un caz de bulling în școală. În copilărie, aveam 80 de kilograme. Cea mai dureroasă dumă pentru mine era ”tanc rusesc”.

Așa îmi spuneau toți, iar eu sufeream. Eram în clasa a VI-a și plângeam foarte mult, dar acasă, cu mama. Ea mă lua în brațe și îmi spunea că o să fie bine într-o bună zi... Era greu de conceput atunci că lucrurile vor fi altfel. M-am schimbat abia prin liceu, am început să fac sală, să mănânc corect. Trebuia să fac acest lucru, fiindcă acele cuvinte m-au durut enorm.
Voiam și eu ca lumea să vorbească frumos cu mine, să mă respecte...”,
 a comentat cântăreața la o emisiune de televiziune.

Citeste si: Emanuela, razbonica recent eliminata de la Survivor Romania: „Sunt mult mai puternica decat as fi crezut"

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Declarațiile de atunci ale artistei aveau să fie confirmate, recent, și de Alina, mama ei. În premieră pentru WOWbiz.ro,  ea avea să spună prin ce clipe grele a trecut fata ei și, poate de aici, și comportamentul vulcanic de la Survivor România. ”Andreea, cum îi zic eu, este sensibilă și puternică în același timp, dar într-adevăr, din copilărie, încă de pe băncile școlii, asupra ei și-a pus amprenta puternic răutatea copiilor de acolo.

Vă dați seama, pentru că avea kilograme în plus, cei din clasă erau extrem de răi. La școală, era umilită de colegi, fiindcă era solidă, avea 80 de kilograme. Îi aruncau mâncarea la coș, ghiozdanul pe jos, în nisip, și mereu era jignită în ultimul hal. Venea acasă tot timpul plâng, iar eu plângeam odată cu ea. E greu să treci prin așa ceva, fără a nu lăsa urme pe viitor”,  a spus Alina Alupei la emisiunea ”Ștafeta mixtă”.

 



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

Sâmbătă, de la ora 14:45, în ”ROventura”, La pas prin ”inima” Bucovinei, Câmpulung Moldovenesc

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies